Το "Σιτάρ" στο Βερολίνο!

Οκτώβριος 09, 2014
jumbo-banner
Σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σεμιναριακού τύπου για επιχειρηματίες που διατηρούν ανά τον κόσμο Μπαρ - Κοκτέιλ Μπαρ, Bar Restaurant, είναι η  B. C. B.  (Bar Convent Berlin 2014) στην οποία συμμετείχαν από την Κω οι υπεύθυνοι του "Σιτάρ". Πιο συγκεκριμένα, από την Δευτέρα βρίσκονται στην Γερμανία ο Κώστας Αποστολόπουλος ο Γιώργος Καϊσερλης και ο μετρ του είδους bartender (μπάρμαν) Άκης Παυλίδης.
 
Το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου όσοι συμμετείχαν στην συνάντηση αυτή είχαν την ευκαιρία ν' ανταλλάξουν ιδέες για τα καταστήματα τους, νέες προτάσεις πιο ελκυστικές αλλά και πρωτότυπες ιδέες, σύμφωνα πάντα και με την κουλτούρα του κάθε λαού, αφού συμμετέχουν επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.
 
To “Bar Convent Berlin” ξεκίνησε ως μία ιδέα το 2007 με τη δημιουργία ενός μπαρ και ποτών. Ιδρυτές της είναι οι Jens Hasenbein, Bastian Heuser και Helmut Adam. Σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς συναντήσεις στη βιομηχανία των Μπαρ. Χιλιάδες επισκέπτες έχουν μεταβεί στο Βερολίνο για το 8ο έτος της Bar Convent. Πρόκειται ουσιαστικά για μία έκθεση όπου περισσότεροι από 120 εκθέτες παρέχουν γνώσεις σχετικά με τις μάρκες ποτών και νέων προϊόντων, ενώ παράλληλα δημιουργούν για bartenders, ιδιοκτήτες μπαρ, εισαγωγείς και εμπόρους λιανικής πώλησης. Γευστικές δοκιμές, σεμινάρια και συζητήσεις με διεθνείς επαγγελματίες bar και εμπειρογνώμονες στα ποτά προσφέρονται σε έξι φάσεις ταυτόχρονα.
 
Σημαντική πρωτοβουλία που δείχνει πως στο νησί μας αρκετοί πλέον (ξενοδόχοι, εστιάτορες, έμποροι, κ.α.) έχουν αντιληφθεί πως θα πρέπει να εξελίξουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να συμβαδίσουμε με τις παγκόσμιες αλλαγές και ταυτόχρονα να γίνουμε πιο προσεκτικοί στις παροχές μας προς τους καταναλωτές και πολύ περισσότερο στους επισκέπτες, αν θέλουμε να έχουμε ένα ποιοτικότερο τουρισμό.
 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot