Το ΡΑΔΙΟ ΚΩΣ επιστρέφει στην πρωινή δημοσιογραφική ενημέρωση στους 98

Δεκέμβριος 12, 2014
jumbo-banner

Aποφασισμένη παρουσιάζεται η νέα Δημοτική Αρχή στην ολική ανανέωση του Δημοτικού Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού της Κω, κάτι το οποίο επισημοποίησε και η πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου Κω Γ.Κυρίτση και της προέδρου του ΔΗΡΑΣ κ.Β.Παντελίκιζη, με μαθητές-καθηγητές Λυκείων, εκπροσώπους συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και πολιτιστικών συλλόγων, για το άνοιγμα του σταθμού κυρίως στη νεολαία του νησιού μας.

Ήδη αυτές τις ημέρες κι ενώ έχει ξεκινήσει η "πιλοτική" (δοκιμαστική) ροή της μουσικής με "άρωμα" χριστουγένων, το ΝΕΟ Δημοτικό Ραδιόφωνο ετοιμάζεται πυρετωδώς για να "βγει στον αέρα" την επόμενη εβδομάδα με το νέο του πρόγραμμα, LIVE εκπομπές και νέες μουσικές κατευθύνσεις σε ένα ολοκληρωτικά διαφορετικό πρόγραμμα, με τη συχνότητα 98 (και διαδικτυακά από το site: www.dhras.gr) να επανέρχεται στις πρώτες προτιμήσεις των Δημοτών, αποτελώντας και πάλι τη (ραδιοφωνική) φωνή τους!

Η πρωινή δημοσιογραφική ενημέρωση επιστρέφει

Το πρωινό ραδιοφωνικό ξύπνημα, απ ότι όλα δείχνουν, αναλαμβάνουν η Σέβη Βλάχου και ο Κώστας Στυλιάτης, με τον Γιώργο Κατσάβαρο να εναλλάσσεται συχνά πυκνά με την νέα αρχισυντάκτρια του ΔΗΡΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπόλοιποι παραγωγοί/εκπομπές αποτελούν τα μέχρι τώρα "κλειστά χαρτιά" του Ράδιο Κως, ώστε να ανακοινωθούν με το αναλυτικό πρόγραμμα του σταθμού, προσεχώς!
nisoskos.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot