Τηλεοπτικό γαλλικό δίκτυο βρίσκεται σε Κω και Τουρκία ερευνά το μεταναστευτικό (βίντεο)

Μάιος 13, 2015
jumbo-banner

Με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολουθούν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα ευρωπαϊκά τηλεοπτικά δίκτυα την εξέλιξη της αύξησης του μεταναστευτικού ρεύματος και της αθρόας εισροής προσφύγων από την Τουρκία στα ευρωπαϊκά σύνορα.

Μετά το AL-JAZΕERA INTERNATIONAL, και μεγάλο τηλεοπτικό Γαλλικό δίκτυο πραγματοποίησε σε Κω, και Τουρκία έρευνα για τις συνθήκες μέσα από τις οποίες οι πρόσφυγες και οι μετανάστες διακινούνται.

Ο ανταποκριτής τους στην Ελλάδα Thomas Iacobi, δήλωσε σε συνέντευξή του έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω, ότι τα ποσά που διακινούνται είναι τεράστια, με συνέπεια να υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα διαφθοράς σε δημόσιους λειτουργούς οι οποίοι ‘’διευκολύνουν ‘’ τα κυκλώματα διακίνησης.

Σε ότι αφορά την ανησυχία των ευρωπαϊκών χωρών από την ανεξέλεγκτη διακίνηση στις χώρες τους προσφύγων και των κίνδυνο να εισρέουν και εξτρεμιστές μαζί με τους πρόσφυγες, ο κ. Iacobi περιέγραψε με μελανά χρώματα τις συνθήκες ασφάλειας  και ελέγχου, καθώς όπως είπε η καθημερινή άφιξη, και η απουσία της FRONTEX έχει αφήσει πολλά περιθώρια ανοικτά.

ΔΗΡΑΣ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot