ΣΥΡΙΖΑ Κω: Καμία απαγόρευση εισόδου σε σχολείο, Μητροπολίτη

Μάρτιος 04, 2016
jumbo-banner

Καμία απαγόρευση εισόδου σε σχολείο, Μητροπολίτη ή και κάθε ενδιαφερόμενου που έχει λόγο να βρίσκεται στη σχολική μονάδα, δεν προκύπτει από τη σχετική νομοθεσία, εφόσον έχει τη σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων.

Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα το Τμήμα Παιδείας της  Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κω τονίζει ότι η σχετική πρόβλεψη ισχύει  από πολλά χρόνια. Επικαιροποιήθηκε με πρόσφατη εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας (Φ1/30545/Δ2/22-2-2016) και δεν επιδέχεται παρερμηνείας.

Χαρακτηριστικά σημειώνεται στη σχετική εγκύκλιο:

" Επισημαίνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η είσοδος  τρίτων σε σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρίς την έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή και του συλλόγου διδασκόντων, προκειμένου να μην παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. "

Επομένως κανένας διωγμός, ούτε για θρησκευτικούς ούτε για πολιτικούς λόγους, δεν ασκείται επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Για  αυτό κάθε ενδιαφερόμενος καλό είναι να γνωρίζει τι ακριβώς ισχύει, να μη συγχέει τις εποχές και προπάντων να μη διευκολύνει παρερμηνείες της ουσίας των πραγμάτων.

Τμήμα Παιδείας  Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κω

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot