Συνάντηση στο ΔΙΙΚ των Επιχειρηματικών Φορέων με τα μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης

Οκτώβριος 23, 2015
jumbo-banner

Στα πλαίσια της επισκέψεως στην Κω της Ειδικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την διαπίστωση της καταστάσεως που δημιουργείται λόγω του «Μεταναστευτικού», οργανώνεται το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω,

συνάντηση εκπροσώπων των Επαγγελματο-Επιχειρηματικών Φορέων με τα μέλη της εν λόγω «Επιτροπής».

Κατά τη συνάντηση θα παρουσιαστεί η συμμετοχή των Τοπικών Επαγγελματικών και Επιχειρηματικών Οργανώσεων στην προσπάθεια αντιμετωπίσεως του Μεταναστευτικού προβλήματος και των συνεπειών του στην κοινωνία της Κω, της οποίας η συμπαράσταση στους Μετανάστες-Πρόσφυγες εκδηλώθηκε κατά τρόπο ουσιαστικό.

Η συνάντηση στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα θα κλείσει με ανοικτή για το κοινό εκδήλωση προς τιμήν των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που μετείχαν στην προσπάθεια στήριξης των Μεταναστών-Προσφύγων οι οποίοι «πέρασαν» από την Κω, και την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος της Κω και το ΔΙΙΚΩ.

Το ΔΣ του ΔΙΙΚΩ θα εκπροσωπήσουν ο Εμμανουήλ Καβουκλής και ο Αριστοτέλης Παυλίδης, υπό την παράλληλη μάλιστα ιδιότητά του ως Επίτιμο Μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot