ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η Ε. Κουντουρά στην Κω για το Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού (φωτό-βίντεο)

Μάιος 02, 2015
jumbo-banner

Στην Κω βρίσκεται από χθες η  Αν. υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Ε. Κουντουρά, καθώς και προσωπικότητες του Τουρισμού από 20 και πλέον χώρες, στο πλαίσιο του Διεθνές Συνεδρίου "Τουρισμός και Aειφόρος ΑνάΠτυξη" , που πραγματοποιείται στο νησί μας. 

Αυτή τη στιγμή η Ε. Κουντουρά βρίσκεται στο Caravian Beach Hotel στο Μαρμάρι, όπου θα μιλήσει για φλέγοντα θέματα, παρουσία στελεχών από Διεθνείς Οργανισμούς του Τουρισμού, επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τουρισμού και διεθνούς φήμης εμπειρογνώμονες και Πανεπιστημιακούς. 

Η ατζέντα του Συνεδρίου αφορά ζητήματα όπως: οι προοπτικές της φετινής τουριστικής περιόδου, τα φλέγοντα ζητήματα του all-inclusive, οι αεροπορικές συνδέσεις στο Αιγαίο, ο τουρισμός υγείας και ευεξίας, ο ρόλος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον τουρισμό, οι επενδύσεις και το ζήτημα της επιχειρηματικότητας, η διαχείριση κρίσεων, η προσβασιμότητα, ο αειφόρος τουρισμός στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, και πολλά άλλα. 

Το συνέδριο σήμερα ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου, τον λόγο αμέσως μετά πήρε η αν. Υπουργός Ε. Κουντουρά και αυτή τη στιγμή μιλάει ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης. 

Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ, φώτο και βίντεο... 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot