Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ εργαζομένων Νοσοκομείου Κω και η πορεία στην πόλη (φωτό-βίντεο)

Φεβρουάριος 16, 2016 Add new comment
jumbo-banner
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοπποίηθηκε από το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω, αντιδρώντας στις ελλείψεις προσωπικού και στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Η πορεία ολοκληρώθηκε παρουσία του Επάρχου της Κω, του Μητροπολίτη, Δημοτικών Συμβούλων και πολιτών της Κω. Η πορεία που ακολουθήθηκε ήταν από την οδό Μητροπόλεως, εν συνεχεία στην Ιπποκράτους, στο Λιμάνι και μετά στον πεζόδρομο της Βασ. Παύλου και κατέληξαν στο νοσοκομείο της Κω. 
Οι εργαζομένοι διεκδικούν την κάλυψη όλων των κενών θέσεων, αλλά και τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων του νοσοκομείου. Διαδηλώνουν για Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους με κατάργηση της Ιδιωτικής επιχειρηματικότητας στο χώρο.

Γιατί οι εργαζόμενοι, οι φτωχοί αγρότες, οι μικροεπαγγελαματίες, οι γυναίκες, οι συνταξιούχοι είναι οι μόνοι που με τις εισφορές τους, με τη φορολόγηση χρόνια τώρα έχουν πληρώσει χρυσάφι για σύγχρονες, υψηλές και δωρεάν παροχές Υγείας τις οποίες ποτέ δεν έχουν απολαύσει.

Διαδηλώνουν για να απαιτήσουν τώρα την κάλυψη όλων των κενών με επιστημονικό και νοσηλευτικό και διοικητικό μόνιμο προσωπικό και όχι μέσω ΕΣΠΑ, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και εθελοντές μέσω ακριβοπληρωμένων ΜΚΟ.

Γιατί δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε πια το νοσοκομείο χωρίς παιδίατρο, καρδιολόγο και άλλες ειδικότητες. Χωρίς συντηρημένα και σύγχρονα μηχανήματα. Χωρίς νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό.

Διαδηλώνουν για να βροντοφωνάξουν ξανά στην κυβέρνηση και όλα τα συνεταιράκια της "Πάρτε πίσω το αντιασφαλιστικό έκτρωμα" που θα προωθήσει συνολικές ανατροπές στην Υγεία».

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection