Στέφανος Δράκος: Την Κυριακή ψηφίζουμε ΝΑΙ για την ασφάλεια, την σταθερότητα & τη συνέχεια της χώρας

Ιούνιος 29, 2015
jumbo-banner

Ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Στέφανος Δράκος, παραχώρησε σήμερα το πρωί στα τοπικά ΜΜΕ προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου, με θέμα συζήτησης τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Δράκος αρχικά ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους και δήλωσε αν γνώριζε από πριν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, πιθανόν να μην έδινε αυτή τη συνέντευξη αλλά ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό. 

Στη σύντομη εισήγηση του αναλώθηκε στην κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί πως το τελευταίο διάστημα επισκέπτεται νησιά του νομού μας γιατί επιθυμεί να γίνει καλύτερος γνώστης των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν τα νησιά ώστε να βοηθήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Για τη σημερινή μέρα δήλωσε πως είναι μία μαύρη σελίδα για την ιστορία του τόπου μας και ελπίζει πως το δημοψήφισμα της Κυριακής, αν αυτό πραγματοποιηθεί, ο κόσμος θα ψηφίσει ναι για να μπορέσει η χώρα να συνεχίσει με σταθερότητα και ασφάλεια και να εξακολουθήσει να είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήματα των δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο μετά το δημοψήφισμα μιας εκλογικής αναμέτρησης, ενώ ερωτήθηκε για τα ζητήματα που αφορούν κυρίως τον τουρισμό και άλλα μικροπροβλήματα που απασχολούν τα νησιά μας. Υποστήριξε πως η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ήταν κατά του μνημονίου αλλά όπως όλα δείχνουν και αυτός το μνημόνιο μας επιβάλει, ενώ πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν είχε και ούτε έχει πλάνο για να αντιμετωπίσει τις σημερινές δύσκολες συνθ'ηκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot