Πρωτομαγιάτικη Απεργία στην Πλατεία Ελευθερίας

Απρίλιος 20, 2015
jumbo-banner

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου στην τελευταία συνεδρίαση της αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη Απεργίας για την 1η Μάη και να καλέσει σε απεργιακή συγκέντρωση στην Πλ. Ελευθερίας στις 10:30πμ.

-Φώτο από αρχείο

Η επιτυχία της μαγιάτικης Απεργίας και της συγκέντρωσης της πρέπει να γίνει υπόθεση όλων των Διοικήσεων των σωματείων Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα όσο και των συλλογών γυναικων,αυτοαπασχολουμενων και φτωχών αγροτών.
Το Εργατικό Κέντρο σύμφωνα με τις αποφάσεις του συνεδρίου του και της διοίκησης καλεί σε συμμετοχή στην Απεργία με το διεκδικητικό πλαίσιο που όχι μόνο διεκδικεί την ανάκτηση των απωλειών σε όλη αυτή την περίοδο της κρίσης αλλά απαντά στις σύγχρονες ανάγκες και αξιώσεις των εργαζομένων και των υπόλοιπων λαϊκών στρωμάτων.

Η Διοίκηση καλεί τα μέλη των Διοικήσεων σωματείων και συλλογών σε σύσκεψη την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 17:30 στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων για την καλύτερη οργάνωση και επιτυχία της Πρωτομαγιάτικης Απεργίας.
Κεντρικό Σύνθημα της 1ης Μάη 2015 είναι αυτό που προτείνει το ΠΑΜΕ
«Αγώνας Ρήξη Ανατροπή - Ο δικός μας δρόμος χωρίς φτώχεια ανεργία μνημόνια!».

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot