Προήχθη σε υποναύαρχο ο Γ. Σεφεριάδης

Μάρτιος 21, 2016
jumbo-banner

Στο βαθμό του Υποναυάρχου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προήχθη ο Αρχιπλοίαρχος Γιώργος Σεφεριάδης του Χαραλάμπους, με απόφαση που λήφθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε το ίδιο συμβούλιο ο κ. Σεφεριάδης μετατίθεται στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος και συγκεκριμένα στον Κλάδο Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Ο Γιώργος Σεφεριάδης είναι γνωστός και αγαπητός αξιωματικός του Λιμενικού στην περιοχή μας καθώς έχει υπηρετήσει τόσο επί σειρά ετών στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, όσο και στην αντίστοιχη υπηρεσία στην Κω αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το ήθος του χαρακτήρα του και την επαγγελματική του γνώση και ευσυνειδησία.

Τον Μάρτιο του 2014 μετατέθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου όπου υπηρετούσε ως Λιμενάρχης στην 7η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο όπου βρίσκεται έως και σήμερα.

Η επόμενη μετακίνηση του Υποναυάρχου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. θα γίνει πλέον στην Αθήνα στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος όπου τοποθετήθηκε μετά την προαγωγή του, με απόφαση του Συμβουλίου Κρίσεων του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή : www.rodiaki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot