Πραγματοποιήθηκε η 2η κλήρωση της Λαχειοφόρου για τον Άγγελο (φωτό)

Οκτώβριος 10, 2015
jumbo-banner
Σήμερα 10/10 και ώρα 12:00 διεξήχθη η κλήρωση της Λαχειοφόρου στο κατάστημα Nikos Gold, που είχε διοργανωθεί με μοναδικό στόχο την έμπρακτη συμπαράσταση στην Οικογένεια Γκανάσου.

Σε κάθε κουπόνι αντιστοιχούσε ένα ειδικός αριθμός, ο οποίος θα έμπαινε στην κλήρωση. Ο τυχερός αριθμός που αναδείχθηκε αντιστοιχεί στο νούμερο Γ68 με ονοματεπώνυμο Αντιγόνη Μπάρκα. Η νικήτρια μπορεί να επικοινωνήσει με την Kostoday (22420 48222) ή το Videorama (22420 26472), ώστε να παραλάβει το δώρο της, προσκομίζοντας το λαχνό και να παραλάβει από το κατάστημα Nikos Gold το δώρο της.  

Θυμίζουμε ότι το συμβολικό δώρο της κλήρωσης είναι ένα ρολόι Emporio Armani Stylesport White, με δύο χρόνια εγγύηση.

Θερμά ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή της λαχειοφόρου για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό και ειδικότερα τους επιχειρηματίες της Κω (αναφέρονται κάτωθι) που βοήθησαν στην πώληση των λαχνών

ΒΙΝΤΕΟΡΑΜΑ ΚΩΣ -- ΒΙΝΤΕΟΡΑΜΑ ΖΗΠΑΡΙ --ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΣ "NIKOS GOLD" -- RADIO CITY93 "ΚΟΥΠΑΤΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ" -- ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ "ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ" -- ΤΡΙΤΣΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ "SVELTO CAFÉ ΠΥΛΙ" -- ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ "SUGAR FREE" --ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΧΑΣΑΝ "GLOBAL CAFÉ " --ΠΙΚΟΥΛΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΊΟ --ΚΩΑΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ "ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" --ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΧΑΣΑΝ" ΠΛΑΤΑΝΙ ΜΕΛΕΚ ΚΙΟΣΟΓΛΟΥ-- ORCHESTRA "ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ" -- PROTON "ΧΡΥΣΤΑΥΓΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ" ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ -- SENSES "ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ" -- PIN UP KOS & PINK WOMAN "ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑ" --ΤΣΑΚΗΡ ΧΑΣΑΝ "ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ" --ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΣ " BARISTA" --ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ "ΗΧΟΠΟΛΙΣ" - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥΛΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ -- ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ "SHOOBIZ"-- ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΊΔΗ--"GALERIE DE BEAUTE"-- ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ - "ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ"-- 

Επίσης, ευχαριστούμε τον Νίκο Πουλιού και τον Νίκο Βιέρη (Spitaki) για την αγορά ενός σημαντικού αριθμού λαχνών, ενώ ένα μεγάλο μπράβο οφείλεται κυρίως στον κόσμο, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα και ενίσχυσε την προσπάθεια αυτή. 

Η Kostoday θα συνεχίσει πάντα με την βοήθεια και την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε ανάλογες περιπτώσεις και όπου χρεαστεί. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες συγγενικού προσώπου του Άγγελου, η κατάσταση της υγείας τους έχει δείξει βελτίωση, αφού ξύπνησε. Ωστόσο, παραμένει κρίσιμη. Κάθε νεότερη πληροφορία θα αναρτηθεί από την εφημερίδα μας. Ας ευχηθούμε τα νέα για το δικό μας Άγγελο να είναι αισιόδοξα!!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot