Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Λαχειοφόρου για τον Άγγελο (φωτό)

Σεπτέμβριος 17, 2015
jumbo-banner
Σήμερα 16/9 και ώρα 18:00 δειξήχθη η κλήρωση της Λαχειοφόρου, που είχε διοργανωθεί από φίλους, επιχειρηματίες και το Radio City93 με μοναδικό στόχο την έμπρακτη συμπαράσταση στην Οικογένεια Γκανάσου στις δύσκολες ώρες που περνούν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του "δικού μας"  Άγγελου.

Σε κάθε κουπόνι αντιστοιχούσε ένα ειδικός αριθμός, ο οποίος θα έμπαινε στην κλήρωση. Ο τυχερός αριθμός που αναδείχθηκε αντιστοιχεί στο νούμερο Κ20 με ονοματεπώνυμο Πενταφούντης Χρήστος. Ο νικητής μπορεί να επικοινωνήσει με την Kostoday (22420 48222) ή το Videorama (22420 26472), ώστε να παραλάβει το δώρο του προσκομίζοντας το λαχνό του.  

Θυμίζουμε ότι το συμβολικό δώρο της κλήρωσης είναι ένα laptop Hp. 

Θερμά ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή της λαχειοφόρου για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό. Ενώ ένα μεγάλο μπράβο οφείλεται στον κόσμο, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα και ενίσχυσε την προσπάθεια αυτή. 

Ας ευχηθούμε όλοι ο Άγγελος να γίνει σύντομα καλά...!

Σημείωση: Μετά από προτάσεις και άλλων επιχειρηματιών αλλά και του απλού κόσμου για επιπλέον βοήθεια και στήριξη της οικογένειας, πιθανότατα τις επόμενες ημέρες να διεξαχθή ακόμη μία κλήρωση προκειμένου όσοι δεν πρόλαβαν να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, να το κάνουν στην επόμενη λαχειοφόρο.

Η Kostoday θα σας ενημερώσει σύντομα για την έναρξη της καινούργιας λαχειοφόρου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot