Παρακολουθήστε το Δημοτικό Συμβούλιο Κω με 10 θέματα ημερησίας διάταξης (βίντεο)

Σεπτέμβριος 24, 2015
jumbo-banner

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κω, στην αίθουσα συνεδριάσεων με 10 θέματα ημερησίας διάταξης. 

1. Λήψη απόφασης για τη διενέργεια της ανάθεσης - υλοποίησης μελέτης, για την αποκατάσταση της φήμης της Κω στο διεθνές τουριστικού κοινό, και τρόποι ενίσχυσης του BRAND με ψηφιακά μέσα προβολής. Υλοποίησης της καμπάνιας στο “DISCOVERGREECE.COM”.
2. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 38/2015 μελέτης και λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου: “Αποκατάσταση δημοσίων & κοινοχρήστων υποδομών στη νήσο Κω – Υποδομές εντός και εκτός της ενεργής κοίτης των χειμάρρων ΧΑΝΤΑΚΑ & ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ”.
3. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 47/2015 μελέτης και λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου: “Ασφαλτόστρωση οδών στην επέκταση του σχεδίου πόλης, στην περιοχή Κακό Πρινάρι (Ο.Τ. Γ515, Γ516, Γ517).
4. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 160/2015 Απόφασης Δ/Σ του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ., περί ψήφισης του Κανονισμού Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων του ως άνω Οργανισμού.
5. Συγκρότηση Επιτροπής Πολιτισμού Δήμου Κω & ορισμού Μελών.
6. Λήψη απόφασης επί των αιτημάτων του Δήμου Ρόδου και του Δήμου Λάρισας, που αφορούν στη διεκδίκηση της υποψηφιότητας του τίτλου: “Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021”.
7. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 53/2015 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κω, περί τοποθέτησης ρυθμιστικής πινακίδας Ρ55 στην πλατεία 25ης Μαρτίου πόλεως Κω, (οδός υποχρεωτικής διέλευσης πεζών).
8. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 74/2015 Απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κω, περί έκφρασης σύμφωνης γνώμης επί του αιτήματος των Μαστορόπουλου Γεωργίου και Παπαθωμά Αικατερίνης, για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, (σήμανση οδού πλησίον Δημοτικού Σχολείου Αντιμάχειας).
9. Προέγκριση μετάβασης αιρετών για εκτός έδρας υπηρεσία.
10. Έγκριση εξόδων κίνησης για εκτός έδρας υπηρεσία και ψήφιση πιστώσεων.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot