Παραδόθηκαν 2 μηχανήματα από τη Λέσχη Lions Κω στο Νοσοκομείο μας (φωτό-βίντεο)

Μάρτιος 24, 2015
jumbo-banner
Σήμερα το μεσημέρι στη μία και μισή παραδόθηκαν, όπως ήταν προγραμματισμένο, τα δύο οφθαλμολογικά μηχανήματα στο Γενικό Νοσοκομείο -Κέντρο Υγείας Κω.
 
Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Λέσχης Lions Κω Νούλιφελ Τλε και αρκετά από τα μέλη της Λέσχης βρέθηκαν στο οφθαλμολογικό ιατρείο του νοσοκομείου για την παράδοση των μηχανημάτων (τονόμετρο αέρος και τοπογραφία κερατοειδούς), καθώς και γα τις υπογραφές μεταξύ του Διοικητή του νοσοκομείο κ. Στασινόπουλου και της λέσχης. Τόσο ο διοικητής του νοσοκομείου, όσο και η οφθαλμίατρος του νοσκομείου κ. Γαβαλά ευχαρίστησαν τη Λέσχη που στέκεται αρωγός στο νοσοκομείο μας και είναι ήδη γνωστή η κοινωνική της δράση στο νησί της Κω. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και θα εξυπηρετούν καλύετρα του ασθενείς, οι οποίοι τις περισσότερες φορές κατέφευγαν στη Ρόδο ή στην Αθήνα για να εξεταστούν.
 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα όσα δήλωσαν η πρόεδρος της λέσχης, ο Διοικητής του νοσοκομέιου και η Ιατρός. 
 

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot