Παραγωγική συνεργασία Δημάρχου Κω με νέο υπουργό κ. Μουζάλα (βίντεο)

Αύγουστος 31, 2015
jumbo-banner

Παραγωγική χαρακτήρισε ο νέος υπουργός την συνεργασία που είχε με τον δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση τονίζοντας ότι η Τ.Α. είναι καθοριστικός παράγοντας στον σχεδιασμό και την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων που προκύπτουν από τις διαδικασίες διακίνησης του μεταναστευτικού ρεύματος.

Ο δήμαρχος Κω από την πλευρά του χαρακτήρισε τον νέο υπουργό κ. Μουζάλα ως αξιόπιστο συνομιλητή, ευχόμενος να συνεχίσει και μετά την υπηρεσιακή κυβέρνηση την προσφορά του, ξεκαθαρίζοντας ότι ο πρώτος στόχος που αποφασίστηκε, είναι η αποσυμφόρηση του νησιού με την ενίσχυση των διαδικασιών ταυτοποίησης των προσφύγων αλλά και των παράνομων μεταναστών, καθώς και η υποστήριξη της διεύθυνσης αλλοδαπών της ΕΛΑΣ, με την παραχώρηση κατάλληλου χώρου για την διεκπεραίωση της διαδικασίας σε σύντομο χρόνο, ώστε να παραμένει στο νησί μόνο ένας αυστηρά διαχειρίσιμος αριθμός.

Ο πρόεδρος του ΚΕΛΠΝΟ  εν τω μεταξύ ανακοίνωσε μετά την συνάντηση με τον δήμαρχο ότι απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε νοσηλευτές να υπογράψουν ετήσια σύμβαση για την στελέχωση της κινητής μονάδας που έφθασε ήδη στο νησί και εγκαταστάθηκε στο λιμάνι, για να παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας στους μετανάστες και πρόσφυγες.

 Dhras.gr - Παπαζαχαρίου Μαρία

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot