Πανελλήνιες: Ολα τα ονόματα των επιτυχόντων από την Κω

Αύγουστος 26, 2015
jumbo-banner

Τέλος η αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους που διεκδικούν μια θέση στην ανώτατη εκπαίδευση, καθώς νωρίτερα  ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής.

Με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, οι τάσεις συγκριτικά με πέρυσι είναι πτωτικές, με αρκετές σχολές της περιφέρειας να έχουν βάση εισαγωγής πολύ χαμηλότερη φέτος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας, http://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα -Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Υπενθυμίζεται ότι, φέτος, θα ισχύσει για πρώτη φορά το σύστημα της ηλεκτρονικής εγγραφής στα πανεπιστήμια και ΤΕΙ και έτσι, όσοι έχουν επιτύχει σε σχολές μακριά από τον τόπο διαμονής τους δεν θα χρειαστεί να επισκεφθούν άμεσα τον τόπο των σπουδών τους. Οι επιτυχόντες δεν έχουν παρά να εισέλθουν από τον υπολογιστή τους με τον ειδικό κωδικό τους στη σχετική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας και να ακολουθήσουν τις οδηγίες. Στη συνέχεια βέβαια, θα πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικά τα σχετικά δικαιολογητικά. Οι εγγραφές αναμένεται να γίνουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot