Πακιστανοί χορηγούσαν πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα στην Κω

Αύγουστος 08, 2015
jumbo-banner

Συμπατριώτες τους θέλησαν να … βοηθήσουν δύο Πακιστανοί στην Κω, χορηγώντας τους πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα με το αζημίωτο

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, οι δύο Πακιστανοί ηλικίας 36 και 28 ετών, συναντήθηκαν προχθές το απόγευμα στην Κω, έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένουν ομοεθνείς τους που έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας.

Εκεί ο 36χρονος έδωσε στον 28χρονο συμπατριώτη του ένα πλαστό υπηρεσιακό σημείωμα και κίνησαν για να φύγουν με ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο. Λίγα λεπτά όμως αργότερα, οι αστυνομικοί που είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση τους δύο αλλοδαπούς, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.
Ακολούθησε στοχευμένος αστυνομικός έλεγχος κατά τον οποίο βρέθηκαν:

Στην κατοχή του 36χρονου
• Έξι (6) έγχρωμα φωτοαντίγραφα Υπηρεσιακών Σημειωμάτων
• Έξι (6) κινητά τηλέφωνα
• Το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ
Στην κατοχή του 28χρονου ένα πλαστό Υπηρεσιακό Σημείωμα
Όλα τα αντικείμενα, τα χρήματα και τα έγγραφα κατασχέθηκαν ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κω για τα περαιτέρω.

Και άλλη σύλληψη
Επίσης, στην περιοχή Πλατάνι της Κω εντοπίστηκε 27χρονος αλλοδαπός από το Πακιστάν ο οποίος στο πλαίσιο ελέγχου επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστό δελτίο αιτήσαντος άσυλου αλλοδαπού.
Και αυτό το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος του συλληφθέντα κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot