×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Ο σύλλογος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ παρέδωσε 3 ηλεκτρικά κρεβάτια στο Γεν.Νοσοκομείο Κω

Απρίλιος 01, 2014
jumbo-banner

Ο σύλλογος ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ παρέδωσε και επισήμως 3 ηλεκτρικά κρεβάτια και κλινοσκεπάσματα που θα εξοπλίσουν τον θάλαμο χημειοθεραπείας στο Γ.Ν.Κώ Ιπποκράτης. Τα κρεβάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με κομοδίνο, τραπεζάκι φαγητού, οροστατήρα, και διαγραμματοθήκη. Επίσης προμηθεύσαμε το νοσοκομείο και με σεντόνια, μαξιλαροθήκες, προστατευτικά στρωμάτων και μαξιλάρια.

Ευχαριστούμε την μεταφορική εταιρεία Δωδεκανήσου για την μεταφορά και φύλαξη των κρεβατιών και ιδιαίτερα τα μέλη του προσωπικού Σαρούκο Κώστα, Πασχάλη Αντώνη, Πή Σωτήρη και Χριστοφή Βασίλη.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον ιατρό κ. Μαυροειδή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της παθολογικής μονάδας του Γ.Ν Κω Ιπποκράτης, τους τεχνικούς κ. Αμανατιάδη και κ. Αντωνόπουλο καθώς και τον διοικητή κ. Στασινόπουλο για την συνεργασία τους.

Πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας υποστηρίξατε σε αυτήν την προσπάθειά μας συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις μας και ενισχύοντας μας οικονομικά με την αγορά της μπλούζας και του μπρελόκ του συλλόγου ή με την συμμετοχή σας στις λαχειοφόρους αγορές μας αλλά και με τις δωρεές σας σε χρηματικά ποσά. Χωρίς την δική σας πολύτιμη βοήθεια δεν θα καταφέρναμε την πραγματοποίηση των στόχων του συλλόγου.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot