Ο Κώος Ιατρός Κουτσουράδης Τιμολέων στο Γενικό Νοσοκομείο Κω

Ιούνιος 23, 2015
jumbo-banner

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ 2ης Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΤΗΣ 6ης Υ.ΠΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝ. ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ αποφάσισαν

Την μετακίνηση του ιατρού Κουτσουράδη Τιμολέων, Συντονιστή Διευθυντή Παθολογίας, του ΠΕΔΥ Κ.Υ. Χαλανδρίτσας, στο Γ.Ν. Ρόδου «Α. Παπανδρέου», Γ.Ν. – Κ.Υ. Κω «Ιπποκράτειον» Γ.Ν. – Κ.Υ. Καλύμνου «Το Βουβάλειο» (Γ.Ν. – Κ.Υ. Κω «Ιπποκράτειον»), για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, και μετά από αίτηση του, από την κοινοποίηση της Απόφασης, και για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών. Η μισθοδοσία του ιατρού θα καλύπτεται από το Φορέα προέλευσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΦΕΚ

Ο Τιμολέων Κουτσουράδης γεννήθηκε στην Κω το 1955. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβε την ειδικότητα της Παθολογίας.
Από το 1988 είναι διευθυντής στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Είναι συλλέκτης υλικού που αφορά την Μικρασιατική Εκστρατεία, μόνιμος συνεργάτης του περιοδικού "συλλογές" και έχει συγγράψει τα ακόλουθα βιβλία:
1. "Παναγιώτης Δημόπουλος, προσωπικό ημερολόγιο 1917-1946", ιδιωτική έκδοση, Αθήνα 1996 (επιμέλεια).
2. "Τα απομνημονεύματα των στρατιωτικών πρωταγωνιστών και δευτεραγωνιστών της Μικρασιατικής Εκστρατείας", εκδόσεις "συλλογές", Αθήνα 2004.
3. "Η Μικρασιατική Εκστρατεία όπως την περιγράφουν τα επιστολικά δελτάρια των εκδοτών Αλέπαντου και Κότσιφα", εκδόσεις "συλλογές", Αθήνα 2005.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection