Ο καιρός της Κω για το Σαββατοκύριακο (07/11 & 08/11)!

Νοέμβριος 07, 2015
jumbo-banner

Άλλη μια εβδομάδα έφθασε στο τέλος της και πάμε να δούμε πως θα είναι ο καιρός για να βγει και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

-Φωτό: Μιχάλης Πατάκος

Από 13 έως 21 βαθμούς θα κυμανθεί η θερμοκρασία στην Κω αλλά και στα υπόλοιπα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Βόρειο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Αν θέλετε να αποδράσετε σε κάποιο κοντινό νησάκι τα καράβια θα εκτελέσουν κανονικά τα δρομολόγια τους.

Αν δεν θέλετε να ταξιδέψετε και θέλετε να περάσετε το Σαββατοκύριακο στο νησί μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εδώ.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τον καφέ σας σε μέρη της αρεσκείας σας κάνοντας κλικ εδώ.

Εστιατόρια , ταβέρνες αλλά και ψητοπωλεία σας περιμένουν για γευστικές αποδράσεις διαλέγοντας πάντα από τον Επαγγελματικό Οδηγό της Kostoday.

Και για όσους δεν γνωρίζουν - θυμούνται την Κυριακή είναι μια από τις μεγάλες γιορτές "Αρχαγγέλου Μιχαήλ"  όσοι έχετε κάποιον Άγγελο, Αγγελή, Αγγελική, Άντζελα, Άτζελα, Άντζυ, Αγγέλα, Αγγέλλω, Αγγελίνα, Γαβριήλ, Γαβρίλος, Γαβρίλης, Γαβριέλα, Γαβρίλα, Γαβριηλίτσα, Γαβριλίτσα, Αραβέλα, Μιχαήλ, Μισέλ, Μιχάλης, Μιχαλός, Μιχελής, Μιχαέλα, Μιχαέλλα, Μιχαήλα, Μιχαηλίτσα, Μιχαλίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Ευστρατία, Μεταξία, Μεταξούλα, Ταξούλα, Ραφαήλ, Ραφαήλος, Ραφαέλος, Ραφαέλα, Ραφαέλλα, Ραφαήλα, Ραφαηλία, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα, Στρατηγός, Στρατής, Στρατηγούλα, Ταξιάρχης ή Ταξιαρχούλα να τους χαίρεστε!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot