ΟΡΝΙΘΕΣ: Από την Αντιμάχεια στο Ζηπάρι

Απρίλιος 12, 2016
jumbo-banner

Τους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου & Λυκείου Αντιμάχειας στους μαθητές του Γυμνασίου Ζηπαρίου, μετά από σχετική πρόσκληση, στα πλαίσια του μαθήματος Αρχαία Ελληνική Γραμματεία.

Οι μαθητές του Ζηπαρίου είχαν την ευκαιρία να δουν ζωντανά μια από τις πιο γνωστές αρχαίες κωμωδίες και να γνωρίσουν τους αριστοφανικούς ήρωες.

Για τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας και τους υπεύθυνους καθηγητές, Μαστόρο Πέτρο, Παπαχρήστου Σοφία και Πίδουλα Αγγελική, ήταν μια ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να έρθουν σε επαφή με μαθητές από ένα άλλο σχολείο και να κάνουν την τελική τους πρόβα πριν από το 5ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος της Αρχαίας Μεσσήνης, στο οποίο θα συμμετάσχουν την ερχόμενη εβδομάδα.

\
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους του Γυμνασίου Ζηπαρίου και το Διευθυντή κ. Πηλιγκό Παναγιώτη για την πρόσκληση, τη συνεργασία και τη φιλοξενία τους.


Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Αντιμάχειας
Ιωάννης Π. Κρητικός

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot