Νομιμότατα τα Δημοτικά Τρένα: Οργανωμένο σχέδιο η εξαφάνιση τους…

Ιανουάριος 31, 2016
jumbo-banner

Χωρίς προλόγους και περιστροφές:

Τα δημοτικά τρένα ακινητοποιήθηκαν την 1η Σεπτεμβρίου 2014 (πρώτη μέρα της δημαρχίας Κυρίτση  - έναρξη του οργανωμένου σχεδίου)

Μέχρι την 31η Αυγούστου του 2014 τα τρένα κυκλοφορούσαν και μάρτυρας είναι o Κωακός λαός (τελευταία μέρα της δημαρχίας Νικηταρά).

Η δημοτική αρχή Καϊσερλη δεν ενεπλάκη σε καμία αντιδικία με την ιδιωτική εταιρεία. Αντίθετα, αυτή στράφηκε, με απίστευτο μένος, εναντίον του δήμου.

Παρά τα δεκάδες εξώδικα κανένα δικαστήριο, καμία δίκη δεν κέρδισε ο αποκαλούμενος ιδιώτης γιατί κανένα δικαστήριο δεν ασχολείται με φαιδρά επιχειρήματα.

Αν ο κος Κυρίτσης έχει στα χέρια του οποιοδήποτε τέτοιο στοιχείο να μας το δείξει. Διαφορετικά και αυτό θα είναι ένα ακόμα ΨΕΜΑ - ΑΛΛΟΘΙ.

Η στάση της εν λόγω εταιρείας διαμορφώθηκε μετά την κατηγορηματική άρνηση του Οράματος να ενδώσει στις προτάσεις της για δήθεν συνεργασία – ξεπούλημα και δημιουργία ενός ιδιότυπου μονοπωλίου. (δείτε όλα τα έγγραφα-τεκμήρια που επισυνάπτουμε αναφορικά με τις προσπάθειες που κατέβαλε ασκόπως)

Μετά από το ανελέητο κυνηγητό που εξαπέλυσε η ιδιωτική εταιρεία ΕΛΜΑΚΩ το μόνο που κατάφερε, παρανόμως, ήταν η αφαίρεση των πινακίδων των δημοτικών τρένων για τρεις μέρες.

Μετά την κατάθεση όλων των νομιμοποιητικών στοιχείων, που τα δημοτικά τρένα διαθέτουν, ο ΕΟΤ στις 30 Ιουλίου 2014 έδωσε εντολή να δοθούν οι πινακίδες που παρανόμως και με την συνέργεια καλοθελητών αφαιρέθηκαν (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΟΤ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ). Μήπως ο κος Κυρίτσης αρνείται την απόφαση του ΕΟΤ ή μήπως ήταν ένας από τους καλοθελητές;;;

Συμπέρασμα 1ο: τα τρένα του δήμου είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ. Ούτε οι προτάσεις συνεργασίας πέρασαν, ούτε και οι εκφοβισμοί της.

Εντούτοις τα τρένα ενώ θα μπορούσαν αύριο το πρωί να λειτουργήσουν σαπίζουν στο αμαξοστάσιο γιατί αυτό θέλει ο κος Κυρίτσης και οι ημέτεροι του.

Συμπέρασμα 2ο: 1,5 χρόνο ο κος Κυρίτσης πουλάει ψέμα και υποσχέσεις και το σχέδιο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί....

Κλείνοντας, σας παραπέμπουμε στην συνέντευξη που παραχώρησε η επικεφαλής της παράταξής μας, Ιωάννα Ρούφα στις 27 Αυγούστου 2014 στην οποία κατατέθηκαν στοιχεία και αποδείξεις τις οποίες θα διαθέσουμε στα αρμόδια όργανα προκειμένου να στοιχειοθετηθεί το μέγεθος της ΔΟΣΟΛΗΨΙΑΣ…  (δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη)

Τα ψέματα τελείωσαν. Η λάσπη επιστρέφει στον αποστολέα της. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε.

Όσο για τους ορκωτούς αν κάτι πρέπει να ψάξουν για τα τρένα, αφορά στην προκαταβολή που έδωσε ο πρόεδρος της ΚΕΑΣ κος Καλλούδης επί δημαρχίας Κυρίτση για τρενάκι που ποτέ δεν αγοράστηκε...

Για τους μισθούς που έλαβε προκαταβολικά και ποτέ δεν επέστρεψε ...

Για τα «δανεικά χρήματα» που έκαναν...φτερά....

Για τα φύλλα των επιταγών που εξαφανίστηκαν......

ΤΕΚΜΗΡΙΟ 1

ΤΕΚΜΗΡΙΟ 2

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot