ΝΕΟΤΕΡΕΣ πληροφορίες για το κρούσμα του Ολλανδού τουρίστα που νοσηλεύεται στην Αθήνα

Οκτώβριος 02, 2015 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Όσον αφορά την εξέλιξη της πορείας του Ολλανδού τουρίστα, που νοσηλεύεται για 6η μέρα διασωληνωμένος, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, φαίνεται πως η κατάσταση του είναι κρίσιμη, ενώ τα αποτελέσματα από τους εργαστηριακούς ελέγχους αναμένεται να ανακοινωθούν το απόγευμα.

Όσον αφορά το ιστορικό της πορείας του Ολλανδού τουρίστα να σημειωθεί πως την 26η νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω και με βάση τις ενδείξεις και τα συμπτώματα που είχε ο Ολλανδός, ο θεράπων Ιατρός έκρινε πως έπρεπε άμεσα να μεταβεί στην Αθήνα. Στην 27η Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή έγινε η αεροδιακομιδή του με το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε μεγάλη ιδιωτική κλινική, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Γ.Ν.Κω και από το ΚΕΕΛΠΝΟ, προφανώς γιατί αναμένονται τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις, τα οποία θα διακριβώσουν τα αίτια και θα προσδιορίσουν το λοιμώδη νόσημα.

Συνεχής ενημέρωση..

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection