Νίκος Κιλιμάτος:"Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές"

Απρίλιος 27, 2014
jumbo-banner

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες,

Λόγω των Αυξημένων Επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, σας ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Το Οικονομοτεχνικό-Λογιστικό-Ασφαλιστικό μας γραφείο ,είναι σε μια τροχιά ανάπτυξης τέτοια, όπου η συνεχής παρουσία μου σε αυτό είναι απολύτως επιβεβλημένη.

Τιμώντας και ευχαριστώντας ΟΛΟΨΥΧΑ τον κάθε συμπατριώτη μου προσωπικά και ξεχωριστά ,μέσω αυτής της ανακοίνωσής μου, θα ήθελα να δηλώσω την ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξή μου στον Δήμαρχο Κω, Κύριο Κώστα Καϊσερλη.

Επίσης σταθερός στις ιδεολογικές απόψεις μου οι οποίες απορρέουν και μέσα από την παράταξη μου ¨ΟΡΑΜΑ¨ και τα Πολιτικά μου πιστεύω , θα ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΝΑΜΒΙΣΒΗΤΗΤΑ να τα υπηρετώ με όλες μου τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ , από όπου κι αν βρίσκομαι.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας και καλή συνέχεια στο Όραμα μας, την παράταξη που στήριξε, στηρίζει και θα στηρίζει τους νέους ανθρώπους.
Αγαπητοί μου Συμπατριώτες,
Να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα συνεχίσω ως άκρως Πολιτικοποιημένος άνθρωπος να παλεύω ώστε να αποκτήσουν οι νέοι του τόπου μας όχι κομματικά στίγματα, αλλά πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα.

Με Εκτίμηση,
Νίκος Κιλιμάτος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κω

ΠΗΓΗ-kosvoice.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot