Νίκος Κανταρζής: Να είμαστε όλοι στο Δημαρχείο στη διαβούλευση για το μεταναστευτικό

Νοέμβριος 12, 2015
jumbo-banner

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  στις 18.30

Η πρώτη αριστερή κυβέρνηση του κ. Τσίπρα , αποφάσισε παρά τις αντιρρήσεις του Δημάρχου της Κω , να δημιουργήσει Μεταναστευτικές εστίες σε Λέρο , Σάμο , Χίο Μυτιλήνη και Κω.

Αναρωτιέμαι αν το αναπτυξιακό μοντέλο , με το οποίο βάδισε το νησί μας όλα αυτά τα χρόνια , η δυναμική του και το υπέρογκο επενδυμένο κεφάλαιο του ιδιωτικού αλλά και του Δημόσιου τομέα σε αυτό , έχει κάποια σχέση με τα νησιά Λέρο , Σάμο , Χίο , ακόμα και με τη Μυτιλήνη!

Γιατί λοιπόν μας βάζουν στην ίδια μοίρα , δεν αναρωτιέστε?

Γιατί θέλουν να καταστρέψουν ξαφνικά ένα νησί που έχει αναδειχθεί με κόπους και θυσίες των κατοίκων του σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό?

Αγαπητοί συνδημότες, η Τουρκία έχει εισπράξει το τελευταίο διάστημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση  το ποσό των 4 δις Ευρώ , για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του προσφυγικού προβλήματος στο έδαφός της. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.

Δεν είναι όμως γνωστό , ή δεν αναδεικνύεται γιατί δεν συμφέρει ούτε την Τουρκία , αλλά ούτε και την Ευρώπη , ότι μόνο από τη Μυτιλήνη , οι Τούρκοι δουλέμποροι-βαποράκια ,(άλλοι κρύβονται πίσω τους , όπως στα θέματα ναρκωτικών και πορνείας ) , έχουν έσοδα 2 εκ. Ευρώ ημερησίως!

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!

Και μάλιστα την βρώμικη αυτή δουλειά τους την υποστηρίζει επίσημα το κράτος τους , αφού τουρκικά περιπολικά συνοδεύουν τους πλαστικούς αυτούς τάφους μέχρι τα Ελληνικά χωρικά ύδατα!

Στήθηκε ολόκληρη βιομηχανία με τεράστια κέρδη!

Και πάμε τώρα στη Μυτιλήνη που η τοπική κοινωνία , με καλή πίστη αποφάσισε να χαρακτηριστεί το νησί τους ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Ποιά ήταν τα αποτελέσματα? ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ!!

Πρόσφατα και με αφορμή την απεργία των ναυτεργατών , 16000 ψυχές αποκλεισμένες στο νησί , περίμεναν υπομονετικά το ταξίδι προς τον Πειραιά και από κει….ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ!!!

Και μετά από όλα αυτά , οι κυβερνώντες (για μένα ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ) , αποφασίζουν , παρά τις όποιες απόλυτα δικαιολογημένες  αντιρρήσεις μας , να δημιουργήσουν και άλλες «ΜΥΤΙΛΗΝΕΣ»!!

Και καλά η Λέρος , η Σάμος , η Χίος , που δεν έχουν αντίρρηση…….Η ΚΩΣ?

Ο 3ος ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ!

ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ!

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ!

ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!

ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ!

ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΣΑΡΤΕΡ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ  ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ!

ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ?

Έχει τόσα  νησιά γύρω μας , κοντά μας , όπου με τη συγκατάθεση της τοπικής  κοινωνίας μπορούν να εγκαταστήσουν τα κέντρα τους και να διευκολύνουν τους Ευρωπαϊκούς σχεδιασμούς και τις «ΔΗΘΕΝ» ευαισθησίες τους.

‘Όμως η Κως είναι Ο ΣΤΟΧΟΣ!! ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΠΙΑΤΟ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!

ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΔΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ(και δικαιολογημένα)ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ!

Διαφορετικά το νησί μας βαδίζει με γοργά βήματα , από τη μονοκαλλιέργεια του τουρισμού σε μονοκαλλιέργεια της μετανάστευσης!

ΥΓ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η. ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot