Μια οφειλόμενη απάντηση στη φασιστική συμπεριφορά του ΚΚΕ Κω

Μάρτιος 25, 2016
jumbo-banner

Κλιμάκιο του 5ου κόμματος της χώρας, του ΚΚΕ, πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στον Έπαρχο Κω,

ζητώντας του να αποκλείσει από το πρωτόκολλο της Εθνικής επετείου την παρουσία εκπροσώπου του 3ου κόμματος, του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κατηγορώντας τον με Δελτία Τύπου ότι, εάν εφαρμόσει το Πρωτόκολλο και τον Νόμο σύμφωνα με την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, θα «νομιμοποιήσει» την παρουσία των «φασιστών» κλπ της Χρυσής Αυγής.

Το τί εννοούν ως «Δημοκρατία» οι κομμουνιστές, το γνώρισε η ανθρωπότητα με τις εφιαλτικές «Λαϊκές Δημοκρατίες» των κομμουνιστικών καθεστώτων και τις βαρβαρότητες των «Δημοκρατικών Στρατών» των εμφυλίων πολέμων ανά την υφήλιο. Επιμένουν όμως παρανοϊκά να θεωρούν τους ανθρώπους ηλίθιους και θύματα της χονδροϊδέστατης προπαγάνδας τους, με την χυδαία διαστροφή των εννοιών των λέξεων.

Φασιστικό θεωρείται ένα σύστημα που επιβάλλει οτιδήποτε στους πολίτες παρά τη θέλησή τους και καταστέλλει τυχόν ενάντιες κινητοποιήσεις μέσω πράξεων βίας ή/και αυστηρής νομοθεσίας. Εάν η περιγραφή, εκτός τη «Λαϊκή Δημοκρατία» της Ανατολικής Γερμανίας, σας θυμίζει την εφαρμογή των μνημονίων, τη δημιουργία «κέντρων προσφύγων», κλπ, τότε οι φασίστες σίγουρα δεν είναι εκεί που δείχνει το ΚΚΕ. Επίσης, φασισμός θεωρείται όταν μια ομάδα ατόμων επιχειρεί να επιβάλλει στους άλλους τις απόψεις της, παραβιάζοντας τα νόμιμα δικαιώματά τους. Αυτοί που βλέπουν τα νόμιμα δικαιώματά τους να παραβιάζονται μόνιμα είναι οι Έλληνες, οι οποίοι είναι θύματα της πλέον ρατσιστικής συμπεριφοράς από τις ίδιες τις κυβερνήσεις τους, και οι πολιτικοί υπερασπιστές τους, οι Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι είναι τα θύματα του σύγχρονου φασισμού των τάχα «αντιφασιστών» και «δημοκρατών».

Οι διεθνιστές του ΚΚΕ, που μισούν τόσο τα έθνη ώστε αποφεύγουν ν’ αναφέρουν την 25η Μαρτίου ως Εθνική επέτειο, ας πάψουν να επιχειρούν διαστρέβλωση της Εθνικής Μνήμης. Οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε εδώ για να την τιμήσουμε και να την διατηρήσουμε.

Σήμερα, ανήμερα του Ευαγγελισμού, οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούμε ολόψυχα την Εθνική Επανάσταση των προγόνων μας ενάντια στους αλλοεθνείς και αλλόθρησκους κατακτητές της Πατρίδας μας.

Κλείνοντας, παραθέτω το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, που εκφράζει κάθε Χρυσαυγίτη, κάθε Έλληνα Εθνικιστή:

«Πριν 195 ολόκληρα χρόνια το Γένος των Ελλήνων έδωσε τον υπέρ Πίστεως και Ελευθερίας Αγώνα, έναν υπέροχο αγώνα γεμάτο αίμα και θυσίες.

Σήμερα, έχοντας κάποιοι ανάξιοι πολιτικοί εκχωρήσει και επίσημα την εθνική μας κυριαρχία δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη: "Και λευτερωθήκαμεν από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμεν εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης".
Αυτή η σκλαβιά σε κακορίζικους ανθρώπους συνεχίζεται και η απαίτηση για Αγώνα για Εθνική Ελευθερία παραμένει ζωντανή.»

Καλή δύναμη στους Κώες και σε όλους Έλληνες

Νικόλαος Μίχος,
Βουλευτής Ευβοίας
Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot