×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Μεταγραφή Πράξης Εφαρμογής της Επέκτασης Σχεδίου Πόλεως Κω

Ιούλιος 07, 2014
jumbo-banner
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επανασύνταξης, από την Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Κω, της διορθωτικής πράξης της υπ’ αριθμ. 1/90 Πράξης Εφαρμογής της Περιοχής Επέκτασης Σχεδίου Πόλεως Κω και της κύρωσής της από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, παραδόθηκαν σήμερα Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 από τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά, στο Κτηματολόγιο Κω–Λέρου, οι θεωρημένοι πίνακες των διορθωτικών εγγραφών.
 
Ολοκληρώνεται έτσι από τον Δήμο Κω, ένα μεγάλο μέρος των απαιτούμενων ενεργειών, προκειμένου να συνεχίσει το Κτηματολόγιο τις διοικητικές διαδικασίες για την καταχώρηση και τη μεταγραφή της ως άνω πράξης.
 
Παράλληλα, για την επίσπευση των ανωτέρω διαδικασιών, παραδίδονται τμηματικά από την Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου μας στο Κτηματολόγιο Κω–Λέρου, κτηματολογικά διαγράμματα και απογραφικά βιβλιάρια των νέων οικοπέδων, καθώς και διαγράμματα μεταβολών των αρχικών μερίδων.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot