Μάγεψε το κοινό της Κω με τις ερμηνείες της, η Μελίνα Ασλανίδου! (βίντεο-φωτό)

Ιούλιος 20, 2015
jumbo-banner

Άκρως εντυπωσιακή κυρίως για της ερμηνευτικές της ικανότητες, η Μελίνα Ασλανίδου μάγεψε για ακόμη μία φορά το κοινό της Κω, στην χθεσινοβραδινή συναυλία της στο παλαιό στάδιο "Ανταγόρας" σε μία συνδιοργάνωση του ΔΟΠΑΒΣ.

Η ελληνίδα ερμηνεύτρια τα έδωσε όλα σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με τέσσερις μουσικούς κύκλους. Το πρόγραμμα της περιελάμβανε λαϊκά, έντεχνα, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια, ενώ μαζί της στην σκηνή βρίσκονταν και οι  φετινοί  παίκτες του VOICE  από το τιμ της, Αντρέας  Ελεσνίτσαλης και Αλέξανδρος Μπαρμπούτης. Η Μελίνα, με την μοναδική, ιδιαίτερη χροιά στη φωνή της, το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και τη δυναμική της σκηνική παρουσία, μαγνήτισε  το κοινό, δημιουργώντας ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και μία ατμόσφαιρα μαγική. Οι μουσικοί που την πλαισιώνουν τα τελευταία χρόνια στις συναυλίες της όπως και χθες ήταν οι Μανόλης Ανδρουλιδάκης – κιθάρες, ενορχήστρωση Ανδρέας Καραντίνης – μπουζούκι, Μιχάλης Παπαδάκης – πιάνο, Λεωνίδας Κυρίδης – μπάσο και Βασίλης Μπαχαρίδης – τύμπανα.      




Βίντεο από Μιχάλη Χατζηθέμελη

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot