ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΩ : Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στο λιμάνι της Κω με την έλευση του Ελ. Βενιζέλος (βίντεο)

Αύγουστος 17, 2015 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Σε ανθρώπινες συνθήκες φιλοξενούνται  πλέον οι Σύριοι πρόσφυγες στο πλοίο Ε. Βενιζέλος ενώ η έξοδος και η είσοδος από το λιμάνι ελέγχεται από άνδρες της λιμενικής αρχής και των ειδικών δυνάμεων .

Οι πρόσφυγες  εμφανώς ανακουφισμένοι από την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους , εξέρχονται του πλοίου για να κάνουν με τις οικογένειές τους μια βόλτα στην πόλη και να προμηθευτούν είδη αναγκαία για την διαμονή τους, και επιστρέφουν αφού περάσουν τον έλεγχο και τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στις καμπίνες τους.

Ο λιμενάρχης Κω , Γιάννης  Μισπίνας, ο οποίος παραιτήθηκε από το λιμενικό σώμα για να αναλάβει υπηρεσία στον Ευρωπαϊκό οργανισμό για την ασφάλεια στην θάλασσα, που εδρεύει στην Λισαβόνα ,και αναχωρεί άμεσα μιλώντας στο dhras.gr, έκανε λόγο για ομαλοποίηση της κατάστασης στο λιμάνι και ικανοποιητική την διάθεση εισιτηρίων στους πρόσφυγες για να αναχωρήσουν από την Κω παρά τις αυξημένες πληρότητες στα πλοία λόγω επιστροφής από τις διακοπές.

ρεπορτάζ dhras.gr - Παπαζαχαρίου Μαρία

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection