ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ της Ύπατης Αρμοστείας ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ το Λινοπότι (φωτό-βίντεο)

Νοέμβριος 19, 2015
jumbo-banner

Συναγερμός σήμανε πρωινές ώρες στο Λινοπότι της Κω, όταν έφτασε η είδηση ότι αφήχθησαν εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας στο χώρο για αυτοψία.

Όλοι οι κάτοικοι συστρατεύτηκαν, χτυπούσαν τις καμπάνες, φορτηγά έκλεισαν τους δρόμους.. Όλοι σε ετοιμότητα, για να εμποδίσουν την τοποθέτηση των λυόμενων σπιτιών. 

2 άτομα από την επιτροπή της Υπάτης Αρμοστείας και ο Ιταλός επικεφαλής βρέθηκαν στο Λινοπότι για να εξετάσουν το χώρο και έκαναν μετρήσεις, κάτι που προκάλεσε την οργή του κόσμου, οι οποίοι με πολιτισμένο τρόπο προσπάθησαν να εξηγήσουν ότι ο χώρος δεν είναι κατάλληλος και σταμάτησαν τη διαδικασία... Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της kostoday, και η Ύπατη Αρμοστία δήλωσε ότι ο χώρος δεν είναι ενδεδειγμένος..

Επιπλέον, συναγερμός σήμανε και με την έλευση λυόμενων σπιτιών, που τελικά αποδείχθηκε ότι ανήκαν σε ιδιώτη..

Οι κάτοικοι είναι πάντως αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την παραχώρηση του χώρου και είναι σε εκγρήγορση για κάθε είδους προσπάθεια. Η "επανάσταση" τους, όπως μας δήλωσαν αυτόπτες μαρτυρες δεν αφορά ΜΟΝΟ το Λινοπότι αλλά όλο το νησί!!

φωτο από Kosvoice.gr - βίντεο vimatisko.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot