Κως: Μελέτη για τη διαχείριση της φήμης της στο εξωτερικό

Σεπτέμβριος 12, 2015
jumbo-banner

Κατόπιν εορτής απ΄ ότι μαθαίνουμε επιχειρεί ο μηχανισμός του ΕΟΤ και υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Τουρισμού να παρέμβουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά από τις υψηλές μεταναστευτικές ροές.

Σε αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και το ενδιαφέρον που έδειξε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Νίκος Χριστοδουλάκης μετά την επιστολή που του απέστειλε η Ενωση Ξενοδόχων Κω με τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το νησί.

Πάντως, ο Δήμος της Κω δεν περίμενε την καθυστερημένη κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και ήδη έλαβε αποφάσεις για την τουριστική προώθηση του νησιού.

Αναλυτικά η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου ενέκρινε την συμμετοχή του Δήμου Κω στην Έκθεση ΕΜΙΤΤ στην Κωνσταντινούπολη από τις 28 έως τις 31Ιανουαρίου του 2016.

Επίσης, ενέκρινε τη συμμετοχή του Δήμου στην Έκθεση «Β2Β Luxury & Mice Sponsorship packages» που θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν από τις 12 έως τις 14 Απριλίου 2016.

Τέλος, ενέκρινε την διενέργεια ανάθεσης και υλοποίηση μελέτης για τη διαχείριση της φήμης της Κω στο διεθνές τουριστικό κοινό και τρόπους ενίσχυσης του brand, μέσω ψηφιακών μέσων προβολής όπως και την υλοποίηση καμπάνιας στο discovergreece.com.

tornosnews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot