Κυκλοφόρησαν & ήδη μοιράζονται οι πρώτες τσάντες ανακύκλωσης από το Δήμο της ΚΩ!

Μάιος 13, 2015
jumbo-banner

Εδώ και δύο μέρες μοιράζονται στην πόλη της Κω οι ειδικές σακκούλες για ανακυκλώσιμα προϊόντα από το Δήμο της Κω. 

Πιο συγκεκριμένα, μαζί με τις τσάντες διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό, στο οποίο αναλύονται με λεπτομέρειες και φωτογραφίες ο τρόπος που συγκεντρώνουμε και διαχωρίζουμε τα υλικά συσκευασίας μας από τα υπόλοιπα.

Πλαστικές συσκευασίες, χάρτινες, αλουμινένιες, λευκοσιδηρές και γυάλινες, τις διαχωρίζουμε και τις αδειάζουμε εντελώς από τα υπολλείμματα, εάν έχουμε χαρτοκιβώτια τα διπλώνουμε και τα ρίχνουμε χύμα στη μπλε σακκούλα και από κει κατευθείαν στο μπλε κάδο. Μαζί με τις σακκούλες και το έντυπο υλικό υπάρχει μήνυμα του Δημάρχου Κω, με σλόγκαν " Η ανακύκλωση επιστρέφει στην Κω - Η δέσμευση μας γίνεται πράξη". 

Σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, ο Δήμος Κω υλοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα υλικών συσκευασίας. Το πρόγραμμα σχετίζεται άμεσα με την καθαριότητα του νησιού, τη μείωση του παραγόμενου όγκου των απορριμμάτων, την επανακοστολόγηση των υπηρεσιών της καθαριότητας και πολλά άλλα, ενώ ο Δήμαρχος Κω κλείνει το μήνυμα του "πως το νησί μας και η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων. Η ατομική συμβολή στην κατεύθυνση αυτή είναι αναγκαία και καθοριστική. Έλα και εσύ μαζί σε αυτή τη νέα προσπάθεια για να γίνει η Κως πρότυπο νησί ανακύκλωσης.Είναι και δική σου υπόθεση". 

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot