ΚΑΝΕΝΑΣ παιδίατρος στο Νοσοκομείο της Κω: Δηλώσεις Ι. Καμπανή- ΒΙΝΤΕΟ

Μάρτιος 29, 2016
jumbo-banner

Κανένας παιδίατρος παρά τις δύο προσλήψεις που εγκρίθηκαν δεν προσήλθε για να αναλάβει υπηρεσία στο νοσοκομείο της Κω , παρά τις διαβεβαιώσεις και τις εξαγγελίες για την λύση στην από χρόνια έλλειψη παιδιάτρου στο νησί.

Ο Γ. Καμπανής ζητά τώρα να εγκριθεί ταυτόχρονα η πρόσληψη τριών γιατρών , ελπίζοντας πως θα είναι πιο δελεαστική, καθώς κανένας από μόνος του παιδίατρος από ότι φάνηκε , δεν προτίθεται να λειτουργήσει μόνος του την κλινική.

Για το θέμα της έλλειψης παιδιάτρου εδώ και χρόνια στο νοσοκομείο, ενημερώθηκε με επιστολή που του παρέδωσε προσωπικά ο κ. Καμπανής , ο πρόεδρος της δημοκρατίας , κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί μας.

Σε ότι αφορά την ενεργοποίηση της απόφασης που έχει ληφθεί, αλλά παραμένει ανενεργή για την ίδρυση του ΕΚΑΒ στο νησί, ο κ. Καμπανής προτείνει στην διοικούσα αρχή την αξιοποίηση των διασωστών και γιατρών που προσελήφθησαν από το ΚΕΛΠΝΟ, να εγκατασταθούν στο Κ.Υ. Αντιμάχειας και να τους παραχωρηθεί το ένα από τα τρία ασθενοφόρα , ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα και σε σύντομο χρόνο τα περιστατικά στο τρίγωνο και στο αεροδρόμιο.

dhras.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot