ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ: Ο διορισμός μου στην προεδρεία του ΒΑΚΟΥΦ δεν ήταν από κομματική παρέμβαση (βίντεο)

Φεβρουάριος 22, 2016
jumbo-banner

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον διορισμό του πριν ένα μήνα στην θέση του προέδρου του ΒΑΚΟΥΦ παραχώρησε στον dhras. gr ο Ιμπραήμ Κουνελάκης.

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε περί ‘’κομματικού’’ διορισμού, υποστήριξε ότι ο διορισμός του ήταν θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, καθώς η προηγούμενη διοίκηση είχε πάρει παράταση θητείας δέκα μόλις μέρες πριν από τις εκλογές.

Για την παραχώρηση έκτασης ιδιοκτησίας του ΒΑΚΟΥΦ τριάντα στρεμμάτων για την δημιουργία του HOT-SPOT, η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε , ο κ. Κουνελάκης επεσήμανε ότι ο χώρος παραχωρήθηκε καθώς συνέτρεχαν λόγοι εθνικής ανάγκης, προσθέτοντας ότι εφόσον θα υπάρχουν τέτοια ζητήματα ο οργανισμός θα είναι στην διάθεση του ΥΠΕΘΑ.

Η απόφαση παραχώρησης είναι ‘’αδρανής’’ απάντησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ, αφήνοντας αδιευκρίνιστο το θέμα της ανάκλησης της παραχώρησης της έκτασης των 30 στρεμμάτων.

Σε ότι αφορά τον προγραμματισμό του οργανισμού για το επόμενο διάστημα τόνισε ότι δίνεται προτεραιότητα σε συντηρήσεις και αναπαλαιώσεις μνημείων , στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης της εικόνας της πόλης , με κυρίαρχη την απολύτως αναγκαία παρέμβαση στο τζαμί της πλατείας του πλατάνου.

Dhras.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot