Η Fraport στην ΚΩ: Συμφωνήθηκε συνεργασία για την τουριστική προβολή της Κω

Φεβρουάριος 04, 2016 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

O Αντιδήμαρχος κ. Δαυίδ Γερασκλής είχε συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fraport Group Stefan Schulte, που πρόκειται να αναλάβει την αξιοποίηση και εμπορική εκμετάλλευση του αεροδρομίου της Κω.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Κω και αποτελεί την πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές μετά την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου από την ελληνική κυβέρνηση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης και η κ. Κ. Μεγαλομίδου senior project manager της Fraport Group και ο κ. Κ. Παπακωνσταντίνου, Business Development Manager της Copelouzos Group.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport ενημέρωσε τον κ. Γερασκλή για τα έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν στο αεροδρόμιο στο τέλος του 2016 και τα οποία θα τριπλασιάσουν και θα αναβαθμίσουν τις υποδομές του αεροδρομίου.

Από την πλευρά του Δήμου Κω τέθηκε το ζήτημα των θέσεων εργασίας στο αεροδρόμιο που θα πρέπει να καλυφθούν από Κώους, κάτι που απεδέχθησαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Τέθηκε επίσης το ζήτημα της προσέλκυσης αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους προκειμένου να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος. Κοινή αντίληψη του Δήμου αλλά και της Fraport είναι η στοχευμένη αύξηση της κίνησης του αεροδρομίου της Κω και η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων αεροπορικών εταιρειών.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής μετέφερε στους εκπροσώπους της γερμανικής εταιρείας πρόταση του Δημάρχου Κω κ. Κυρίτση προκειμένου να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο και στην Fraport στον τομέα της τουριστικής προβολής.

Οι εκπρόσωποι της Fraport εξέφρασαν τη διάθεση να συμμετέχουν στο πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής της Κω, σε συνεργασία με το Δήμο και τους φορείς του τουρισμού. Το θέμα αυτό θα συζητηθεί σε νέα συνάντηση που θα πραγματοποιήσουν οι δύο πλευρές εντός του Μαρτίου, στην οποία θα συμμετέχει και ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής, αναφερόμενος στη συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα στελέχη της Fraport, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
‘’ Ο Δήμος Κω επιδιώκει στενή, ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία με την εταιρεία που ανέλαβε την αξιοποίηση του αεροδρομίου της Κω.
Η πρώτη συνάντηση έδειξε ότι υπάρχει συναντίληψη για πολλά ζητήματα και ήταν αποδοτική.

Θα είναι κέρδος για όλο το νησί να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες του αεροδρομίου και να αυξηθεί η κίνηση επιβατών και αεροσκαφών.
Κρατάμε τη διάθεση που έδειξε η εταιρεία να συμμετάσχει στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του νησιού.

Θα είμαστε σε διαρκή επαφή και συνεργασία για να προωθήσουμε κοινές δράσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού μας.’’

DSC02451

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot