Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΟΧΙ στην Κω - Η. Καματερός: "Η ιστορία θα καταγράψει είπαμε ΟΧΙ με ψηλά το κεφάλι όχι Ναι με σκυφτό..."

Ιούλιος 03, 2015
jumbo-banner

Από την αποψινή συγκέντρωση των οπαδών του ΟΧΙ στην πλ. Ελευθερίας Κω, με ομιλία από τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερό (τον προλόγισε η Αναπληρώτρια γραμματέας της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κω Ειρήνη Τσουκάλη.

Παρόντες στη συγκέντρωση του ΟΧΙ ήταν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Ν. Μυλωνάς, ο επικ. της Δίεσης Γ. Ζερβός, ο Δ. Χασαπλαδάκης από το Όραμα, κομματικά στελέχη και πολίτες (τη συγκέντρωση κατέγραφαν και ξένα τηλεοπτικά δίκτυα που βρίσκονται στο νησί και έπαιρναν διαρκώς δηλώσεις από τους συγκεντρωμένους).

Σε μια από στήθους και με πολύ πάθος ομιλία (με χειροκροτήματα από τους συγκεντρωμένους) ο Η. Καματερός ανέλυσε την επιχειρηματολογία του ΟΧΙ και απάντησε στα ψεύτικα διλήμματα που θέτει η πλευρά του ΝΑΙ για να υφαρπάξει τη ψήφο των πολιτών νομίζοντας ότι τίθεται ζήτημα ναι ή όχι στην ευρώπη.

Τόνισε ότι με το Όχι θα ενισχυθεί η διαπραγματευτική ικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης έναντι των αλλεπάλληλων όχι από την πλευρά των δανειστών να μην φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο παρά μόνο τα χαμηλά εισοδήματα και οι άνεργοι, ούτε καν να εγκριθούν τα κονδύλια για υγεία, συγκοινωνίες κλπ.

Κλείνοντας με τη φράση ότι η  ιστορία θα καταγράψει ότι "είπαμε ΟΧΙ με ψηλά το κεφάλι όχι Ναι με σκυφτό..." Και ένα βροντερό ΟΧΙ με χειροκροτήματα από τους παριστάμενους.

(* Έγινε και μια διακοπή ρεύματος στο ενδιάμεσο της ομιλίας, για την οποία ο Η. Καματερός σχολίασε "ελπίζουμε να μην είναι σαμποτάζ")

Τέλος οι παριστάμενοι παρακολούθησαν από την πλατεία σε γιγαντοοθόνη τα σποτ του ΟΧΙ και ζωντανά την ομιλία Τσίπρα (με το τραγούδι " βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα...")


{youtube}nXM1wcuZqFA{/youtube}

aegeanews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot