Η. Σιφάκης:..οι Συνάδελφοι του Οράματος λαϊκίζουν ασύστολα, αντί να καταθέσουν προτάσεις

Αύγουστος 18, 2015
jumbo-banner

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Κω κ. Ηλίας Σιφάκης, απαντώντας σε δημοσίευμα αναφέρει:

Mάλλον το όραμα και οι Σύμβουλοί του, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει οργανωμένη κοινωνία με δομές, δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.

Μέσα στον παροξυσμό της λαϊκίστικης ρητορικής τους, ξεχνούν μάλλον ότι μια οργανωμένη κοινωνία, όσα προβλήματα και αν καλείτε ν’ αντιμετωπίσει, χρειάζεται κανόνες για να λειτουργήσει, αλλά και ελεγκτικό μηχανισμό για την εφαρμογή τους.

Ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που περνάει η τοπική μας κοινωνία, για να αποφευχθούν συμπεριφορές επιχειρηματικής ζούγκλας, ο Δήμος μέσα από τις υπηρεσίες του είναι υποχρεωμένος να διατηρήσει την ισονομία και την ισοπολιτεία εφαρμόζοντας τους κανόνες οι οποίοι έχουν προκύψει μέσα από διαβούλευση των πολιτών και των επιχειρήσεων. Πράγμα που κατά τα λεγόμενά τους, οι κύριοι του Οράματος δεν αντελήφθησαν ότι έγινε.

Να ενημερώσουμε όμως τους συμβούλους του Οράματος, που προφανώς η δική τους πρόταση είναι, λόγω κακών οικονομικών και επιχειρηματικών συνθηκών, να αφήσουν την πόλη στο έλεος της αναρχίας και της ασυδοσίας, ότι η πολιτική εντολή της Δημοτικής Αρχής προς την υπηρεσία είναι το αυτονόητο!! ΟΧΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ σε φίλους και συγγενής.

Η Υπηρεσία έχει υποχρέωση να ελέγχει την εφαρμογή των κανόνων, την σύσταση στους επιχειρηματίες που παρατυπούν σε 2 συνεχόμενους ελέγχους, και την επιβολή προστίμου όταν δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις του ελεγκτικού οργάνου.

Έτσι λειτουργεί μια σωστά οργανωμένη κοινωνία, και αντί οι Συνάδελφοι του Οράματος να λαϊκίζουν ασύστολα, ας βοηθήσουν, καταθέτοντας τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση και διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος που πλήττει το νησί μας και την οικονομία μας. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot