Η ΚΩΣ ΜΑΡΙΝΑ σας καλεί όλους για μια επίσκεψη στον παραδοσιακό αμπελώνα «Τριανταφυλλοπούλου»

Οκτώβριος 07, 2015
jumbo-banner

Οι Γαλάζιες Σημαίες είναι ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προστασίας που διεξάγεται κάθε χρόνο, σε μεγάλη κλίμακα, σε πάνω από 40 χώρες στην Ευρώπη και σε άλλα σημεία του πλανήτη μας από το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (FEE).

Στοχεύει στο να καταστήσει τις οργανωμένες μαρίνες μας καλύτερες και ασφαλέστερες και να προστατεύει το φυσικό τους περιβάλλον.

Η Μαρίνα μας βραβεύτηκε για τα έτη 2004 έως και 2015 με τη Γαλάζια Σημαία. Το γεγονός επιβραβεύει τις προσπάθειες της εταιρείας και των επισκεπτών μας για την προστασία του περιβάλλοντος, ταυτόχρονα όμως βαρύνει όλους μας με την ευθύνη να αποδείξουμε έμπρακτα ότι αξίζουμε κάθε χρόνο αυτή της διάκριση.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του προγράμματος του 2015 η ΚΩΣ ΜΑΡΙΝΑ καλεί όλους τους πελάτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό για μια επίσκεψη στο παραδοσιακό αμπελώνα «Τριανταφυλλοπούλου» , ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή Μινιέρα στο χωριό του Ασφενδιού.
Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015.
Θα υπάρξει μεταφορά με λεωφορείο από την Μαρίνα της Κω στις 11:15 π.μ. και η επιστροφή στην Mαρίνα της Κω στις 13:30 από το οινοποιείο.


Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο γραφείο Υποδοχής έως 12/10/2015.


Σημείο Συνάντησης: Γραφείο Υποδοχής Μαρίνα Κως 11:15π.μ.
Αναχώρηση από το Οινοποιείο: 13:30

O Πρόεδρος της Μαρίνας
Σεβαστιανός Μαραγκός

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot