Η Κως κερδίζει έδαφος. Αυξάνονται οι κρατήσεις από την αγορά της Μ. Βρετανίας

Φεβρουάριος 09, 2016
jumbo-banner

Η Κως αποδεικνύει ότι διαθέτει ισχυρή ταυτότητα τουριστικού προορισμού.

Η στοχευμένη εκστρατεία προώθησης και προβολής του νησιού αποδίδει καρπούς.

Υπάρχουν ήδη στοιχεία ανάκαμψης σε παραδοσιακές αγορές για τον τουρισμό του νησιού μας, όπως η αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία έχουμε ανατροπή της εικόνας και οι κρατήσεις από τη Μ. Βρετανία, αυξάνονται ιδιαίτερα καλύπτοντας μεγάλο μέρος της διαφοράς των προκρατήσεων σε σχέση με τις προκρατήσεις του 2015. Έτσι οι μεγάλοι Tour Operators από το -40% που παρουσίαζαν στο τέλος του 2015, σήμερα έχουν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος και πλησιάζουμε στα επίπεδα του 2015, ενώ πολύ ενθαρρυντικά είναι και τα μέχρι τώρα μηνύματα από την αναστροφή του κλίματος στην Γερμανική Αγορά.

Οι προσπάθειες μας θα συνεχιστούν.
Ανοίγουμε νέες αγορές για τον τουρισμό μας και ενισχύουμε την παρουσία μας σε χώρες που οι κρατήσεις παρουσίαζαν κάμψη και πτωτικές τάσεις.
Η Κως είναι και θα παραμείνει τουριστικός προορισμός.

Μέσα στο Φεβρουάριο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ.Σιφάκης θα παρουσιάσει στους φορείς του τουρισμού και στους πολίτες του νησιού τις δράσεις τουριστικής προβολής που έγιναν ή βρίσκονται σε εξέλιξη και τους άξονες της μελέτης για την αποκατάσταση της φήμης του νησιού ως τουριστικού προορισμού.
Για εμάς κυρίαρχη προτεραιότητα είναι να προστατεύσουμε και να ενισχύσουμε τον τουρισμό μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΩ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot