Η αγροτική Ιατρός των Δικαστικών Φυλακών Κω, Σερίφ Δαμάδογλου Χουμεϊρά

Νοέμβριος 14, 2015
jumbo-banner

Με αφορμή τη σημερινή δωρεά του ΣΦΔ στις Δικαστικές Φυλακές Κω, εντύπωση μας έκανε η παρουσία της 25 χρονης αγροτικής Ιατρού κας Σερίφ Δαμάδογλου.

Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για λίγο μαζί της όσον αφορά την εργασία της στις φυλακές, για το πώς την αποδέχονται οι τρόφιμοι και για το κατά πόσο η σημερινή δωρεά θα διευκολύνει το έργο της. Η νεαρή, συμπαθέστατη και αρκετά φιλική Γιατρός μας είπε πως και για εκείνη αρχικά ήταν δύσκολο και πρωτόγνωρο, ιδιαίτερα στο κομμάτι αποδοχής της από τους τρόφιμους, αλλά στη συνέχεια διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν ιδιαίτερες δυσκολίες, συνεχίζοντας την εργασία της, χωρίς ιδιαίτερα πρόβληματα.

Στις Δικαστικές Φυλακές Κω βρίσκεται το τελευταίο 7μηνο. Το γεγονός ότι το ιατρείο των φυλακών εξοπλίστηκε άρτια είναι κάτι που την ευχαριστεί ιδιαίτερα και θα διευκολύνει πολύ περισσότερο το έργο της, παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες υγείας. Η Γιατρός ευχαρίστησε το Σύλλογο Φαρμακοποιών Δωδεκανήσου για την ευγενή δωρεά στη μνήμη Γεωργίου Μπούρα.

Να σημειωθεί ότι η νεαρή Γιατρός είναι κόρη του Ιμάμη της Κω κ. Σερίφ Δαμάδογλου.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot