Ηρέμησαν τα πνεύματα στο νησί μας- Πρωϊνές φωτογραφίες από το γήπεδο Ανταγόρας

Αύγουστος 12, 2015
jumbo-banner
Η παρουσία των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, οι οποίες έφτασαν εχθές στο νησί, φαίνεται πως καταλάγιασαν τα πνεύματα. 
Μέχρι στιγμής, έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν ένα μεγάλο αριθμό στο γήπεδο, ενώ σημεία του νησιού έχουν καθαριστεί. Οι διαδικασίες καταγραφής συνεχίζονται εντατικά, ενώ ένας μεγάλος αριθμός μεταναστών αποχώρησε από το νησί. Στόχος, η επίσπευση των διαδικασιών και η άμεση αναχώρηση τους. Ευελπιστούμε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση τόσο για τους μετανάστες τους ίδιους όσο και για το νησί της Κω και τους κατοίκους της.. 
Ένα μεγάλο μπράβο οφείλεται και στους εθελοντές πολίτες, οι οποίοι με όποιον τρόπο μπορούν βοηθούν στις διαδιακασίες. Παράλληλα, επισπεύδονται οι διαδικασίες για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων με τουλάχιστον 250 αστυνομικούς σε πρώτη φάση, και στα άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που δέχονται καθημερινά τεράστιο αριθμό προσφύγων.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot