Ευχαριστήριο κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Κω για δωρεές-χορηγίες

Ιανουάριος 25, 2016
jumbo-banner

Το  Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κω, τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σβουρένειου ΚΔΑΠ μεΑ, ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση «Χατζηάμμαλος Εμμανουήλ – LuisAE»  ( Κωτσόβολος) για την ευγενική χορηγία, τεσσάρων κλιματιστικών, απαραίτητων για τη λειτουργία του Κέντρου.

Προσφορές, όπως αυτή, που δείχνουν την ευαισθησία και την αγάπη των τοπικών επιχειρήσεων προς το Σβουρένειο ΚΔΑΠ μεΑ σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο, δεν μπορούν παρά να μας γεμίζουν αισιοδοξία για την μέλλον.

Το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κω, εκφράζει επίσης δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του:
Α) Προς την εταιρεία ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, η οποία προσέφερε 2 πακέτα με είδη διατροφής με σκοπό να διανεμηθούν στους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Κω.
Β) Προς την κα. Μακρίνα Τσουλφάη οποία προσέφερε στην μνήμην της μητέρας της Άννας Τσουλφά, υλικά απαραίτητα για τη λειτουργία του εργαστηρίου του Σβουρένειου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Κω (κόλλες , ψαλίδια , πινέλα ράβδοι σιλικόνης κλπ).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot