Εργαζόμενοι ΔΗΡΑΣ: ΔΕΝ αποχωρούμε οικειοθελώς, ΔΕΝ Παραιτούμαστε

Ιούνιος 30, 2015
jumbo-banner

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κυρίως όμως αγωνία προσήλθαμε οι εργαζόμενοι του ΔΗΡΑΣ στη σημερινή (29-6-2015)συνεδρίαση του Δ.Σ. της επιχείρησης, αναμένοντας μια θετική ανακοίνωση για την καταβολή των αποδοχών μας αφού είμαστε απλήρωτοι για διάστημα έξι μηνών.

Αντί αυτού συναντήσαμε εχθρικό κλίμα και είδαμε τα μέλη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. να αποφασίζουν το νομικό κυνήγι εναντίον μας. Η απογοήτευσή μας μεγάλωσε.
Με λίγα λόγια, εκφράστηκε απροκάλυπτα και κυνικά η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει σε απόλυση των 13 από τους 14 εργαζόμενους του μόνιμου προσωπικού.

Η πρόεδρος ζήτησε να εξουσιοδοτηθεί από το Δ.Σ. να κινήσει νομικές διαδικασίες για να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η επίσχεση εργασίας και να χαρακτηρισθεί ως οικειοθελής αποχώρηση και επιπλέον να απαγορευτεί η πρόσβαση των 13 εργαζομένων που βρίσκονται σε επίσχεση, στο χώρο εργασίας τους.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις, επαναλαμβάνουμε την πάγια και σταθερή θέση μας ότι εφ’ όσον η επιχείρηση εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, ή έστω μεγάλο μέρος αυτών, απέναντί μας κι εμείς θα ανταποκριθούμε αναλόγως.

Οι σε επίσχεση εργασίας 13 εργαζόμενοι του ΔΗ.ΡΑ.Σ.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot