"Επίθεση" της Πίτσας Βερβέρογλου στην Μαρία Παπαζαχαρίου (βίντεο)

Ιούνιος 06, 2015
jumbo-banner

Με το ξεκίνημα της συνέντευξης τύπου του Η. Καματερού και ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία των ερωτήσεων η συνάδελφος Πίτσα Βερβέρογλου ζήτησε το λόγο να ρωτήσει πρώτη γιατί θα έπρεπε να αποχωρήσει, τον οποίο και πήρε. 

Η συνάδελφος Πίτσα Βερβέρογλου αναρωτήθηκε αν δέχεται η παράταξη και ο κ. Καματερός απεργοσπάστες στη σημερινή συνέντευξη, αναφερόμενη στο σοβαρό ζήτημα του ΔΗΡΑΣ και τους υπόλοιπους εργαζομένους και την παρουσία της συναδέλφου Μαρίας Παπαζαχαρίου στην αίθουσα. Η άμεση απάντηση του ο κ. Καματερού είναι πως έχει πάρει σαφή θέση υπέρ τως εργαζομένων, αλλά όσον αφορά τη σημερινή συνέντευξη τύπου είναι ανοιχτή για όλους. 

Η Πίτσα Βερβέρογλου συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην Μαρία Παπαζαχαρίου λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα του ΔΗΡΑΣ (dhras.gr) ότι δίνεται σε αυτή η βενζίνη για να κινηθεί με το αυτοκίνητο της, ενώ όσον αφορά τα ρεπορτάζ της είναι κατάπτιστα και επιπλέον κακώς, αν και έχει το δικαίωμα ο Δήμος να προβάλει το Δ.Σ. και τις συνεντεύξεις, ηθικά δεν είναι σωστό. Ενώ μίλησε για κωλυσιεργεία της δημοτικής αρχής... Η Πίτσα Βερβέρογλου, δηλώνοντας τη συμπαράσταση της, στους δεκατρείς του ΔΗΡΑΣ, αποχώρησε από την αίθουσα. 

Στη συνέχεια η Μαρία Παπαζαχαρίου, παίρνοντας το λόγο, δήλωσε ότι εάν οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι και ο κ. Καματερός, θεωρούν ότι δεν πρέπει να βρίσκεται στην συνέντευξη τύπου θα αποχωρούσε άμεσα από την αίθουσα. Και επεσήμανε ότι έχει μάθει δουλεύοντας να διεκδικεί την αναγνώριση, και δεν έχει προστάτες..

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο στο 1.45 έως το 6ο λεπτό

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot