Εκλάπη χρηματοκιβώτιο γνωστού επιχειρηματία στην Κω

Μάιος 27, 2015
jumbo-banner

Χρηματοκιβώτιο εκλάπη χθες το βράδυ από κατάστημα γνωστού επιχειρηματία στην Κω, χωρίς να έχουν γίνει επίσημα γνωστές λεπτομέρειες της κλοπής, αλλά ούτε καταγραφή των κλαπέντων.

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα της Ασφάλειας, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες εκλάπη το χρηματοκιβώτιο. Η έρευνα κινείται προς πάσα κατεύθυνση, ενώ ακόμη δεν έχει εντοπιστεί το χρηματοκιβώτιο. 

Εκτός από την κλοπή προκλήθηκαν ζημιές στην περιουσία του ιδιοκτήτη, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι μετακίνησαν το χρηματοκιβώτιο εντός του αυτοκινήτου του επιχειρηματία που είχε έξω από την επιχείρηση του, στο οποίο έβαλαν φωτιά και το έκαψαν, στην προσπάθεια τους να το παραβιάσουν.

Πληροφορίες λένε ότι αφαιρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό. 

Αναμένεται επίσημο δελτίο τύπου από την αστυνομία..

Επίσημη ανακοίνωση 

Στις 27-05-2015 το πρωί καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω ότι στις 26/27-05-2015 νυχτερινές ώρες άγνωστοι δράστες παραβίασαν επιχείρηση χονδρεμπορίου και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με χρήση Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου ιδιοκτησίας της επιχείρησης, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν προκαλώντας του εμπρησμό. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot