ΕΕΣ Κω: Μαζεύουμε καπάκια για τον 7χρονο Εφραίμ

Ιούνιος 09, 2015
jumbo-banner

Η δράση Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα ανέλαβε την υποχρέωση να βοηθήσει τον 7χρονο Εφραίμ από την Αθήνα να αποκτήσει αμαξίδιο που τόσο έχει ανάγκη .

Βοηθήστε και εσείς στην προσπάθεια μας στέλνοντας κάτι που δεν στοιχίζει σε κανένα τίποτα, και παρόλα αυτά είναι τόσο πολύτιμο για παιδιά όπως τον μικρό Εφραίμ.
Ας μαζέψουμε λοιπόν όλοι μαζί καπάκια για να χαρίσουμε πολλά πολλά χαμόγελα!!!

Παρακάτω παραθέτουμε λίγα λόγια από την οικογένεια του Εφραίμ ώστε να τον γνωρίσετε καλύτερα:
Ο Εφραίμ Ζορμπάς είναι ένα γλυκύτατο παιδάκι 7 ετών. Αν ρωτήσετε εμάς, την οικογένειά του, θα σας πούμε ότι είναι ό,τι καλύτερο ήρθε στη ζωή μας. Από την αρχή της ζωής του, 2,5 μηνών, ο Εφραίμ αντιμετώπισε τις δυσκολίες της, όμως πάλεψε σαν μαχητής, αντιμετώπισε κάθε αναποδιά στην υγεία του παρόλο το νεαρό της ηλικίας του και βγήκε νικητής. Η αναπηρία του δεν τον πτοεί, η παραπληγία δεν του στερεί την ελπίδα και την φλόγα που καίει στα ματάκια του. Προσπαθεί κάθε μέρα και πιο πολύ, έχει όρεξη για ζωή και λατρεύει τους καλούς ανθρώπους με μεγάλα χαμόγελα. Λατρεύει επίσης τις δυο μεγαλύτερες αδελφούλες του και εκείνες το ίδιο.
Τώρα ο Εφραίμ έχει ανάγκη από όλους εμάς. Ακριβώς επειδή αγαπάει τη ζωή και τις δραστηριότητες έχει ανάγκη από ένα αναπηρικό καροτσάκι ώστε να συνεχίσει να χαμογελά.
Ένα πλαστικό σκουπίδι για εμάς όπως το καπάκι, είναι μια ανάσα για κάθε παιδάκι με αναπηρία.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς,
Η οικογένειά του

ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ. ΚΩ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του ΕΕΣ Κω κα Ειρήνη Παναγιωτοπούλου στα τηλέφωνα 2242 0 28020 και 6946486860!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot