Εγκρίθηκε ο «Καθαρισμός και η κλάδευση δέντρων του Επαρχιακού δρόμου ΚΩ», προϋπολογισμού 45.000,00 €

Οκτώβριος 23, 2015 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Κω για το έργο «Καθαρισμός και κλάδευση δέντρων του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου νήσου ΚΩ» προϋπολογισμού 45.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Εισηγητής: Έπαρχος Κω κ. Χαλκιδιός Γεώργιος

Υπάρχει άμεσα η ανάγκη καθαρισμού και κλάδευσης δέντρων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της νήσου Κω. Συγκεκριμένα πρέπει να γίνει καθαρισμός ρείθρων ερεισμάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου Κω από απορρίμματα, κλάδεμα υψηλών και επικίνδυνων δέντρων που βρίσκονται επί του επαρχιακού οδικού δικτύου, καθώς σχηματοποίηση των υφιστάμενων θάμνων και το βοτάνισμα με χρήση βενζινοκίνητου χορτοκοπτικού.

Σκοπός υλοποίησης του έργου είναι η πρόληψη και αποφυγή θραύσης κλάδων από ισχυρούς ανέμους που εγκυμονεί κινδύνους για διερχόμενους πολίτες και οχήματα. Το αντικείμενο αυτό αποτελεί μία ιδιαίτερα δύσκολη και χρονοβόρα εργασία, γιατί τα δέντρα βρίσκονται πάνω σε δρόμους, ενώ κάποια γειτνιάζουν ή ακουμπάνε σε καλώδια υψηλής ή μέσης τάσης.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου 2015 (ΚΑΕ 9899).

Παρακαλούμε λοιπόν για την έγκριση σύναψης και των όρων της εν λόγω διαβαθμιδικής σύμβασης προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου το συντομότερο δυνατόν.

ΔΕΙΤΕ Σχέδιο Διαβαθμιδικής Σύμβασης «Καθαρισμός και Κλάδευση δέντρων του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου ΚΩ

Προσθήκη νέου σχολίου
Tο kostoday.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot