Δ. Γερογιάννης: "Είναι τιμή μου να κάνω Opening στο καλύτερο συγκρότημα στην Ελλάδα..Ραντεβού την Κυριακή 09/08

Αύγουστος 02, 2015
jumbo-banner

Είναι νέος, κατάγεται από το πιο όμορφο νησί μας και είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στο χώρο της μουσικής.

Έχουμε ξαναγράψει και παλιότερα για τον Δημήτρη Γερογιάννη, έχοντας την τύχη να παρακολουθήσουμε από κοντά κάποιες εμφανίσεις του. Ο Δημήτρης ξεχωρίσει για το ταλέντο του και τη φωνή του και έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει πολλούς, αφού ερμηνεύει τραγούδια από καρδιάς. Η μουσική και το τραγούδι είναι το πάθος του και το υπηρετεί όσο καλύτερα γίνεται..

Εκτός όμως από το ταλέντο του, αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η διαρκής σκληρή δουλειά και το ότι δεν αφήνει καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη..Συνεχώς αναζητά νέους δρόμους και ποτέ δεν επαναπαύεται!!!

Έτσι λοιπόν, όπως συνηθίζει, εχθές είχε μια Λαϊκή βραδιά στο GlobalCafe με τον Δημήτρη τον Γερογιάννη live. Ο κόσμος τον στήριξε με την παρουσία του, ενώ διασκέδασαν και τον απόλαυσαν... Στην αρχή του προγράμματος ο Δημήτρης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ευκαιρία που του δόθηκε να κάνει το opening στους Stavento λέγοντας χαρακτηριστικά: "είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να ανοίξω τους Stavento", ενώ παράλληλα έδωσε ραντεβού με τον κόσμο την Κυριακή 09/08 στο Παλαιό στάδιο Ανταγόρας.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η ευκαιρία είναι μόνο η αρχή..Ευχόμαστε στον Δημήτρη τα καλύτερα και εμείς θα καμαρώνουμε για κάθε του επιτυχία !!!

Όσοι δεν τον ξέρετε απλά απολαύστε τον..



ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot