Δωρεά στο Νοσοκομείο και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω από τα νηπιαγωγεία

Σεπτέμβριος 01, 2015
jumbo-banner
Τον Ιούνιο που μας πέρασε τα Νηπιαγωγεία της Πόλεως  Κω,  Ζηπαρίου, Πυλίου και Κεφάλου, διοργάνωσαν ένα  "Παζάρι Αγάπης".
Η ιδέα ξεκίνησε από τους μαθητές και τις Νηπιαγωγούς του 6ου Νηπιαγωγείου Κω, οι οποίες ξεσήκωσαν τις υπόλοιπες συναδέλφους τους αλλά και τους γονείς των μαθητών. Σκοπός όλων,  τα έσοδα να διατεθούν για τις ανάγκες του Νοσοκομείου.
Έτσι, διοργανώθηκε ένα παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων, παιχνιδιών αλλά και κατασκευών από γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς.  
Tα έσοδα ήταν αρκετά ώστε εκτός από τη δωρεά στο Νοσοκομείο, να πραγματοποιήσουμε μια δωρεά και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.Στις 13 Αυγούστου 2015 είμασταν στην ευχάριστη θέση να παραδώσουμε στο διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου:
-2 καροτσάκια μεταφοράς ασθενών με συμπαγείς ρόδες, μεταλλικά υποπόδια και στατό έγχυσης υγρών -2 θερμόμετρα για μέτρηση θερμοκρασίας από απόσταση -5 μάσκες ενηλίκων με νεφελοποιητή - Κλιπς σφραγίσεως ασκών αιμοδοσίας, στρογγυλά αλουμινίου, σε συσκευασία των 5000 τεμαχίων
Στις 31 Αυγούστου 2015,  παραδόθηκαν στον Διοικητή της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,  κύριο Γεώργιο Τσιάμη, δύο σάκοι Α Βοηθειών για τα 2 διασωστικά τους οχήματα οι οποίοι περιλαμβάνουν:

Φυσιολογικούς ορούς, γάζες, αυτοκόλλητα επιθέματα, τριγωνικούς επιδέσμους, επιθέματα οφθαλμού, κολάρα ακινητοποίησης αυχένα ενηλίκων και παιδιατρικά, αλουμινοκουβέρτες, icepacks, νάρθηκες ακινητοποίησης, μάσκες εμφυσήσεως, γάντια και μάσκες για την ατομική προστασία των πυροσβεστών-διασωστών κ.α
Επιπλέον, παραδόθηκαν μία θήκη μεταφοράς και αποθήκευσης για την ήδη υπάρχουσα σανίδα ακινητοποίησης καθώς επίσης και ένα γιλέκο απεγκλωβισμού για τροχαία και όχι μόνο ατυχήματα.

Η πραγματοποίηση όλων των παραπάνω ήταν το αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και συνεργασίας μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν με τη συμμετοχή τους και ευχόμαστε για την επερχόμενη σχολική χρονιά, να υπάρχει ανάλογο κλίμα και διάθεση για να πραγματοποιήσουμε νέες δράσεις! 
Με εκτίμηση
Οι νηπιαγωγοί της Κω!

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot