Δωρεά λεωφορείου της ΚΤΕΛ προς 80 ΕΑΝΕΘ (βίντεο)

Σεπτέμβριος 02, 2015
jumbo-banner

Τελετή παράδοσης παραλαβής ενός λεωφορείου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο στρατόπεδο Ταξιάρχων 80 ΕΑΝΕΘ.

Η εταιρεία ΚΤΕΛ Κω ΑΕ παραχώρησε δωρεάν στο στρατόπεδο ένα λεωφορείο 20ετίας προκειμένου να μετακινούνται οι στρατιώτες από και προς την μονάδα. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι το επαγγελματικό όχημα είχε αποσυρθεί και επρόκειτο να αγοραστεί από τον στρατό, όμως οι υπεύθυνοι της ΚΤΕΛ ΑΕ προτίμησαν να προχωρήσουν με δωρεά.

Όπως επεσήμανε στην ομιλία του ο διοικητής του στρατοπέδου Επίλαρχος Αριστείδης Καβαρλίγκος, η 80 ΕΑΝΕΘ είναι η πιο απομακρυσμένη μονάδα από την πόλη της Κω και η παραχώρηση του οχήματος από την ΚΤΕΛ είναι μία σημαντική και χρηστική πράξη και για αυτό το λόγο ευχαρίστησε τον πρόεδρο της εταιρείας και προσωπικά αλλά και εκ μέρος του ταξίαρχου. Ο πρόεδρος Σωτήρης Μαραγκός στην ομιλία του τόνισε ότι η πράξη είναι ανταποδοτική καθώς η ταξιαρχία έχει στηρίξει τα ΚΤΕΛ επί σειρά ετών. Ο κύριος Μαραγκός μάλιστα προθυμοποιήθηκε να καλύψει η ΚΤΕΛ και το κόστος βαψίματος του οχήματος.

Σάντυ Λαδικού, Τηλεόραση ΑΙΓΑΙΟ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot